Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małapati

Co powinnam teraz zrobić?

Polecane posty

Gość małapati

Wczoraj umówiłam sie z chłopakiem z którym obecnie się spotykam. Przed spotkaniem jeszcze pisaliśmy smsy i on zaproponował mi żebym wpadła do niego, odmówiłam co chyba mu się nie spodobało, (takie wrażenie odniosłam po jego odpowiedzi) więc nie odpisałam nic żeby się nie kłócić. Coś tam jeszcze napisał, że mu humor nie dopisuje, na co ja odpisałąm mu czy coś się stało, nie odpisał i już nie pisaliśmy, a do spotkania było tylko pól godziny. No i mnie wystawił a o 23 napisał smsa że usnął i dopiero wstał i że spotkamy się jutro, nic mu nie odpisałam, dzisiaj rano napisał czy się do niego nie odzywam i dzwonił raz, ale jeszcze się z nim nie kontaktowałam. Co mam robić w tej sytuacji? Bo trochę to dla mnie niezręczne.

Gość Hjuuuhhhaaa
A co to za problem?

Gość Hjuuuhhhaaa
Będzie chciał to się odezwie.

Gość Hjuuuhhhaaa
A Ty nie bądź taka łatwa :D Chyba że chcesz to wtedy co innego. Musisz mieć swoje zdanie i nie dawać się mu zmanipulować na takie akcje. Niech wie że ty też masz jaja :P

Gość małapati
Help

Gość małapati
No wiem, wiem. Ale dzwonił i pisał i nie wiem czy mu coś odpisać czy po prostu olać.

Gość małapati
Może odpisać mu że jestem zdenerwowana że taka akcja wczoraj wyszła, że nie szanuje mojego czasu który chciałam mu poświęcić? czy czekać na kolejną próbę kontaktu?

Gość Arystotelesanin
Zrób to,co uważasz za słuszne.

Gość Arystotelesanin
Długo się spotykacie?

Gość małapati
Długo się znamy, a spotykamy się od niedawna. Mimo wszystko on nie potrafi przewidzieć kiedy jak się zachowam.