Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaflakhsob

brak okresu

Polecane posty

Gość jaflakhsob

Cykle 27-32 dniowe. Dziś 34 dzien cyklu, bole owulacyjne niecałe 2 tyg. temu. 4 stycznia stosunek niezabezpieczony bez wytrysku. Test w 30 dniu negatywny. Opóźnienie przez stres? temp. w pochwie dzis 36.8.

Gość zxzx
powtórz test -wcześniej mógł nie wykryć ewentualnej ciąży.

Gość jaflakhsob
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko naklejki z bananów

jak temperatura bedzie 36.6 dostaniesz okres jak ci spada to nie jestes w ciąży u mnie zawsze sie sprawdza

Gość jaflakhsob
spadła o 0.1 stopnia od wczoraj

Gość jaflakhsob
Czy stres moze tak opozniac okres? Miałam bóle okołoowulacyjne doiero 17 stycznia, więc jeśli miesiączka pojawia się ok. 14 dni po owulacji to jutro-pojutrze powinnam dostac okresu. Mam rację?

Witam, mam pytanie odnosnie prawdopodobienstwa zajscia w ciaze. Mianowicie w styczniu okazalo sie ,ze mam torbiel na jajniku,ktora zniknela i po uprzednim badaniu usg okazalo sie,ze na szczescie jestem w 100 % zdrowa. Dnia 09.01.2013 mialam miesiaczke z regularnym cyklem 28 dniowym dni plodne wypadaly mi na okres okolo 18-26 styczen. W tych dniach wspolzylam z narzeczonym bez zabezpieczenia. Minimalna ilosc spermy znalazla sie w pochwie. Pytanie brzmi ,jakie jest prawdobodobienstwo ,iz doszlo do zaplodnienia oraz kiedy moge wykonac test? Dziekuje. Pozdrawiam.

Gość jaflakhsob
jest mozliwosc

Gość ejejejejejejjejejejjeje
autorko po prostu owulacja się przesunęła i okres w takim razie też:) @ przychodzi zawsze 12-16 dni po owulacji(jeśli ona była) więc jeśli u Ciebie byłaby tego 17 stycznia to okres powinien przyjść jutro lub pojutrze.Wcale Ci się nie spóźnia. Do tego temperatura dzisiaj spadła-okres zawita na 100%

Gość zxzx
Joanna86, jest taka możliwość zawsze gdy się współżyje. Test po terminie okresu albo co najmniej 2tyg. po współżyciu.

Dziekuje Wam slicznie. Szczerze powiedziawszy bardzo licze na dzidziusia :) Okres dopiero 6 lutego.

Jeżeli tak bardzo liczysz na ciążę,to dlaczego nie kochacie się do końca? Dla mnie to dziwne...chcą dziecko,ale tylko minimalna ilość spermy mogła się dostać do pochwy:/ Przecież jeżeli ludzie starają się o dziecko to normalne że W niepokalane poczęcie chyba nie wierzysz:) Chłopa w obroty i w następnym cyklu starać się przez cały cykl do końca:)

Dodam jeszcze,ze pobolewa mnie prawy jajnik i podbrzusze,ale troszke inaczej niz zwykle przed okresem.

Gość jaflakhsob
Tak mi się wydaje, że owulacja się przesunęła. ostatnio miałam dużo stresów, z pewnością nie pomogły organzmowi w prawidłowym działaniu :)

Gość jaflakhsob
Joanna, jak ja w pewnym momencie strałam się o dzieckoto co miesiąc miałam objawy ciąży. A okres przychodził, więc nie nakręcaj się.

to normalne,że kochają z finałem w środku*-to mi zjadło w tamtym poście:)

W zasadzie nie staramy sie o maluszka. To chyba bardziej ja jestem nastawiona na chec jego posiadania. Oczywiscie z cierpliwoscia czekam do menstruacji.

No to ja już nic nie rozumiem:) Nie staracie się,Ty chcesz a partner pewnie nie. To musi być Wasza wspólna decyzja. Ustalcie,że albo się staracie,albo się zabezpieczacie.Bo jak nie będziecie się zabezpieczać,a on nie będzie chciał dziecka to wykończysz się psychicznie tymi myślami przed @-czy jestem,czy nie jestem itp.:)

Powiedzmy,ze on podchodzi do tematu neutralnie czyli ogolnie nie planuje,ale jak bedzie to super heh. We mnie jako w kobiecie odzywa sie juz instynkt takze pytanie czy sie zdazylo czy nie a jesli tak to bede baaardzo szczesliwa :)

Gość jabym niechciala
ja bym nie chciała zajsc w ciaze z facetem, ktoremu jest wszystko jedno.

Moze nie "wszystko jedno" po prostu mamy swiadomosc tego z czym to sie je,ze tak powiem natomiast nie planowalismy w tym momencie akurat zas jesli okaze sie,ze bedzie dzidzius to oczywiscie bedziemy bardzo szczesliwi.

owszem stres = brak okresu dlatego wrzuc na luz temp znacznie Ci nie skoczyla ja w ciazy mialam 36.9 najnizsza a najwiekszy skok to chyba 37.4-5 jakos tak tak wiec spokojnie ;) i w sumie wtedy jeszcze nie podejrzewalam ciazy tylko tak jakos zmierzylam temp i w lekkim szoku bylam. pierwsza mysl ze to ciaza ale potem wybilam to sobie szybko z glowy. a tydzien pozniej test to potwierdzil ;)

Gość nienieniesggg
nie kochana, to Ty bedziesz szczesliwa, on nie... taka prawda. uciekaj od niego jak najdalej.

Gość jaflakhsob
Zrobiłam tet ciążowy - negatywny. Jak przyspieszyć okres?

nie jestes w ciązy a okres przyjdzie mozesz tylko sobie uregulowac go zeby był regularny biorac tabletki antykoncepcyjne bo inaczej nie ma sie wpływu z powodu organizmu i kazdy ma inny inaczej działaj czynniki na okres

ja jak mi siwe przsuwał to tylko raz wtedy okazało sie ze miałam torbiel to przez nia i ze wtedy akurat byłam w ciazy to mi ciaza ja wyleczyła a teraz ok co 28 dni bo rok brałam po porodzie tabletki anty i mam regularny wiec jak mi sie przsuwa boje sie ze to torbiel a wtedy testy tez moga wskazywac ciaze i bola jajniki

Gość jaflakhsob
jak sądzicie, kiedy jak się nie pojawi iść do lekarza? Mija 34 dzien cyklu.

Gość jaflakhsob
a tabletkami trułam sie 5 lat, nie chce dluzej, nie biorę ich już rok i przez en rok cykle 28-dniwe, jeden 27-dniowy i jeden 32-dniowy. Dlatego się niepokoję. Ale w 34 dniu cyklu test wyszedłby już pozytywnie, prawda? Z pierwszą dzidzią test poz. w 26 dc!

Gość asiulka7775
Witam.mam pytanie dwa dni po okresie wspolzylismy z mezem bez zabezpieczenia.teraz okres spoznia mi się 2dni. Podejrzewam ze jestem w ciąży ale dość mocno mnie wydelo,a jeżeli nawet jestem w ciąży to była bym w 4t yg ciąży.czy to jest normalne?