Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BI Facet skołowany

Facet bi - czy to zdrada? pyt do Pań.

Polecane posty

Gość BI Facet skołowany

Witam Panie, pomyślałem, że to Wy mi najlepiej doradzicie. Jestem bisexem - po prostu od czasu do czasu kocham posmakować wielkiej twardej pałki. Od jakiegoś czasu jestem w związku z kobietą - ona nie wie o tym że jestem bi. Naszła mnie ochota teraz żeby possać znowu kumplowi, któremu kiedyś regularnie obciagałem. Jednak boję się moralniaka :( czy jeśli zrobię to z faetem to też będzie zdrada? Uważam że to co innego niż z inną kobietą. Proszę powiedzcie jak Wy to widzicie?

Gość mnhbf
Nie wiem, czy to prowokacja czy poważne pytanie, ale jeśli to drugie to owszem, to jest zdrada.

Gość BI Facet skołowany
Pytam serio :) z mojej perspektywy gdyby moja laska zrobiła to z kobietą - nie postrzegałbym jako zdrady. Co innego z kolesiem.

zdrada to seks z inną osobą bez wiedzy czy pozwolenia partnerki, nie ważne czy jest tej samej czy przeciwnej płci.

Gość mnhbf
Pytaj się swojej dziewczyny, a nie nas, bo każdy człowiek jest inny. To jest zdrada, ale może ona się na to zgodzi. Chociaż jakbym była z facetem, o którym myślałabym, że jest hetero, a nagle wyskoczyłby z pytaniem "nie masz nic przeciwko, żebym obciągnął swojemu kumplowi?", to jednak byłabym w dużym szoku. ;)

Gość BI Facet skołowany
i co zostawiłabyś go po roku?

Gość mnhbf
Nie zostawiłabym, ale nie zgodziłabym się i od tej pory martwiłabym się, że i tak to zrobi. Na pewno zostawiłabym go, gdybym dowiedziała się, że zdradzał mnie z facetami bez mojej wiedzy.

Oczywiście, ze jest to zdrada. Jeżeli nie uwazasz tego za zdradę, to powiedz o tym swojej dziewczynie :D