Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolerancyjny w pewnym zakresie

GRODZKA MA ROBIĆ ZA OFIARĘ ZA POMOCĄ KTÓREJ MEDIA I LEWICA PRZERABIAJĄ POLSKE

Polecane posty

Rozpoczęła się agresywna kampania przeciwko ludziom, którzy nie są aż tak wyrozumiali dla gejów, transeksualistów. lesbijek...

Jem kupę i nikt nie chce siedzieć ze mną przy stole to dlaczego ja mam tolerować czyjeś dziwactwa.

Gość czabbi
nie Grodzka tylko GrodzkIE :classic_cool:

Gość mortygo florens bastung
Wiadome jest, że ludzie mają różne problemy, także ze swoją tożsamością płciową. Nie jest to jednak sprawa aż tak istotna, aby ty nieszczęsne osoby lansować jako bohaterów walki o wolność i tolerancję. Poza tym IM wcale nie chodzi o tolerancję (kto nie zna znaczenia tego słowa, niech sobie sprawdzi), ale o AKCEPTACJĘ, wręcz zachwyty nad ich odmiennością. Tolerancja sprowadza się do tego, że z niesmakiem znosi się kogoś, coś i nic więcej. Zatem jeśli z męką znosimy jakieś osoby, zjawiska, to trudno wymagać jeszcze od nas, abyśmy uwielbieniem zapałali do odmieńców, dewiantów, którzy domagają się by ich ukochać i podziwiać.

To ja proponuję sprawdzić w słowniku słowo "akceptacja" - nic to nie ma wspólnego z zachwytami. Ja akceptuję Twoją głupotę, ale daleka jestem od zachwytów nad nią.