Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Uśmiechnięta wiszanta

Bijcie dzieci. Wyjdzie im to na dobre.

Polecane posty

Gość Uśmiechnięta wiszanta

Jeszcze 15 lat temu w przeciętnej szkole podstawowej można było oberwać po łapach linijką. 20 razy. Za złe stopnie dostać lanie. Pasem też. I to nie tylko w domu. Do dziś pamiętam, jak kumple obrywali na naszych oczach. Jeszcze 15 lat temu za złe stopnie rodzice zabierali komputer (czasami tylko monitor), miałem zakaz wychodzenia z domu. Całe dnie musiałem udawać, że się uczę. I to było dobre. Gdyby nie stosowano na mnie kar, to ja bym wyrósł na jeszcze większego idiotę niż jestem teraz. Gdyby nie kary, to byłoby bardzo źle ze mną. Kary są złe. Ale są dobre. Dlatego też jestem za karami cielesnymi. A dziś dochodzimy do absurdalnej sytuacji, w której robi się aferę, bo jakaś matka przejęła konto na Facebooku. Zobaczycie, za 15 lat będą odbierali dzieci wyrodnym rodzicom, którzy raz krzywo spojrzą na swoją pociechę. Lubię czasy, w których przyszło mi żyć, ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić do tego, że wszystko robi się takie humanitarne, grzeczne, politycznie poprawne. http://www.kominek.in/2012/04/bijcie-dzieci-wyjdzie-im-to-na-dobre/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować