Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczytana_wykształcona

nie mam faceta bo . . . jestem zbyt mądra!

Polecane posty

Gość kÓparosprófacz
...jeszcze męczysz tego gniota...przecież to brzmi jak kot w pralce..bełkocie ,,kształcony,,

oczytana_wykształcona, no to jzu sie pograzylam :D ale Ty jestes wyksztalcona i czytana , to wiemy tutaj wszyscy na 100%. Ojej , autorka zaklada pulapki na forumowiczow :D 1 1 Wiecie co , mam pomysl , przyznajmy autorce racje, ze jest oczytana i wyksztalcona, wtedy ona dalej bedzie zyc w przeswiadczeniu , ze jest wspaniala a faceci glupi.

Gość kocham siebie i tylko siebie
Wszyscy tacy wykształceni że hej! Ja po ledwo przebytym technikum zarabiam na pisaniu prac dla panów i pań w drodze po magisterkę: informatyka , e- biznes, język angielski. Nie mam w ogóle większego szacunku dla ludzi dlatego bo są po wyższych studiach, wręcz mniejszy jak słyszę chwalipiętę z papierkiem i suchym portfelem bo trzeba było za papierek zapłacić.

a tam , beznajdziejna laska i tyle. Ja unikam takch porytych ludzi. Ale to dlatego , ze nie jestem wyksztalcona i czytana, tlko dlatego. :D

I tak oto już trzecią stronę kupujecie moją prowokację, bardzo mi miło i pozdrawiam wszystkich "prawdziwie inteligentnych" na kafe, ale muszę zmykać do pracy 🖐️

Gość Nfid fksnfo
Jestes samotna i tlumacz to sobie jak chcesz.

Gość do budyyy
ciemniaki,magistry kurwa:D

Gość do budyyy
czytałam ostatnio, życie seksualne żab,autorstwa janusa palikocia

Gość do budyyy
żabciu? żabciuu??-co się patrzysz stara ropucho:D

Gość Cukietek29
Oczytana A oprócz tego że jesteś intrligentna itp itd ,czy jesteś sexi i kobieca ??? Bo może jesteś "gieniuszem " z IQ 180,ale wygladasz jak szrek ?,a w zimę w sandalach chodxisz . Ja bym chciał mieć inteligentniejsza kobietę niż sam jestem .

Gość stek bzdur
Wybitnie inteligentna dziewczyna o szerokim wachlarzu zainteresowań kulturalnych na ogol obraca się w środowisku osób podobnych sobie. Nie ma wiec specjalnego problemu ze znalezieniem sobie partnera, którego nie onieśmielałaby jej elokwencja czy: to w gronie przyjaciół z którymi chodzi do teatru czy w miejscu pracy albo na branżowych konferencjach bądź tez wcześniej na elitarnej uczelni w trakcie studiów. Prawie wszystkie lekarki i wykladowczynie uczelniane (a wiec panie, ktorym inteligencji odmowic nie mozna) ktore znam na gruncie towarzyskim pozostaja w szczesliwych malzenskich zwiazkach. JAKIMS CUDEM CHOC MADRE ZNALAZLY PARTNEROW WIEC TEORIA AUTORKI BIERZE W ŁEB.

aha...czyli okazuje się, ze inteligencja to kwestia mody. jak ktoś chodzi do teatrów i ma jakiś głupi skrót przed nazwiskiem typu dr, br, yhy oraz jego zarobki oscylują powyżej średniej krajowej tzn, ze jest inteligentny. Obawiam się, że nastąpiła tu pewna dewaluacja pojecia inteligencji i jego utożsamienie z pojęciem "konformizm" No ale cóż. Z darwinistami społecznymi nie ma się co wykłócać bo można trafić do łagrów albo na jakąś czarną listę.

Gość Nfid fksnfo
Wyksztalcona poszla do pracy na druga zmiane:-)

Gość Nfid fksnfo
Wyksztalcona poszla do pracy na druga zmiane:-)

Gość hytkjtukl
a ja wpadłem jak śliwka w kompot i się zakochałem w takiej kobiecie.... Tylko ona jest taka jak ja kilka lat temu niezależna, wie czego chce i nie chce się wiązać liczą się pieniądze, kariera i zabawa.... Ja już chyba dłużej tak nie potrafię.... Kocham ją, adoruje, codziennie wysyłam jakieś prezenty, jesteśmy ze sobą lecz jej jeszcze nie w głowie rodzina, stabilizacja, dom. Co mi pozostaje, chyba rzucić się w wir pracy i o tym nie myśleć...

Gość gnklji
a ja wpadłem jak śliwka w kompot i się zakochałem w takiej kobiecie.... Tylko ona jest taka jak ja kilka lat temu niezależna, wie czego chce i nie chce się wiązać liczą się pieniądze, kariera i zabawa.... Ja już chyba dłużej tak nie potrafię.... Kocham ją, adoruje, codziennie wysyłam jakieś prezenty, jesteśmy ze sobą lecz jej jeszcze nie w głowie rodzina, stabilizacja, dom. Co mi pozostaje, chyba rzucić się w wir pracy i o tym nie myśleć...

Gość Koszalek Opalek.
A jaki pożytek z inteligentnej kobiety dla faceta? To tylko problem.

Oczywiście byłam w pracy na drugą zmianę, a wy wszyscy kupiliście to o dwóch kierunkach humanistycznych 🖐️ To forum to niezła polewka! :D

Gość iikklo
w złym towarzystwie się obracasz, albo tylko ci się wydaje, że jesteś taka mądra, może tylko przemądrzała?