Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczytana_wykształcona

nie mam faceta bo . . . jestem zbyt mądra!

Polecane posty

Gość kÓparosprófacz
Do : oczytana_wykształcona Jesteś typowym przykładem kształconej głupoty..podejrzewam że twoi przodkowie w czwartym pokoleniu obdzierali zwłoki poległych powstańców ... >>>elektroda też jet kształcona.....

Gość frittata
tak to sobie mozesz tlumaczyc a i jeszcze 1 jesli jestes taka przemadrzala do wszystkich no to nie dziw sie ze jestes sama

@magdalena86m - Nie twierdzę, że osoby po zawodówce są głupie! Ale mają kompleksy związane z tym, że nie mają wyższego wykształcenia. Magister nigdy im nie wytknie, że są tylko po zawodówce, ale oni co chwila się nabijają z magistrów i cieszą się jak coś mu nie wyjdzie bo to świetna okazja żeby się ponabijać. Nie mów, że tak nie jest bo znam wiele takich osób i widzę jak się zachowują.

Dobrze. Zróbmy wstępną weryfikację. Jesteś wykształcona, jak już napisałaś "masz magistra". Z jakiej dziedziny? Oczytana? Świetnie. Jakie książki czytasz, z jakich dziedzin? Czym się interesujesz?

@jagoda369 - Cieszę się że masz męża i dzieci, skoro to dla ciebie powód do dumy. Widzę, że niestety też masz niemałe kompleksy skoro zerwałaś z przyjaciółką bo była za mądra.

oczytana_wykształcona @jagoda369 - Cieszę się że masz męża i dzieci, skoro to dla ciebie powód do dumy. Widzę, że niestety też masz niemałe kompleksy skoro zerwałaś z przyjaciółką bo była za mądra."1 Ty jestes naprawde taka glupia czy tylko udajesz? Zerwalam z przyjaciolka bo z takim typem ludzi ( do ktorych ty tez sie zaliczasz) trudno jest wytrzymac, wiec pogonilam w diably ta niby wyksztalcona ( bledy ort robila w sms) A z mojego meza i dzieci jestem BARDZO dumna.Ty tego nei rozumiesz bo jestes sama i pewnie juz pajeczyna zaczynas zarastac. :D

Gość Nfid fksnfo
Wow magister!! To juz nie lada osiagniecie!!! Czym Ty sie chwalisz dziewczyno!

@kluchman - Mam magistra i licencjat z dwóch dyscyplin humanistycznych. @Jagoda369 - Nie pogrążaj się bardziej. Rozumiem, że mąż i dzieci to spełnienie twoich marzeń, skoro przylatujesz tutaj obrażać ludzi żeby wyładować swoją złość i się dowartościować.

@Nfid fksnfo - Nie chwalę się, dla mnie to normalny etap w wykształceniu, ale dla wielu prostych facetów to i tak za dużo. Zaraz po maturze pootwierali swoje firmy i im się wydaje, że każda poleci na ich pieniądze. A jak im się już znudzą pustogłowe panienki i zaczynają się rozglądać za mądrzejszymi to odkrywają że nie potrafią z nimi rozmawiać i uciekają.

Gość Nfid fksnfo
Z dwoch dyscyplin humanistycznych hehehehe ,no bosko!!!

Gość Nfid fksnfo
Wiesz dlaczego nie masz faceta? Nie dlatego , ze jestes madra tylko dlatego ze jestes nudna! NUDNA!

Gość kÓparosprófacz
...jaka cóódowna bezrefleksyjna głupota...

Gość kÓparosprófacz
.. cz w fizyce kwantowej też jesteś oczytana.....?

To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Dyscypliny humanistyczne. No cóż może to być psychologia, socjologia, filozofia, pedagogika, politologia, filologia i wiele innych. Ukończenie znacznej większości z nich nie wymaga szczególnie bystrego umysłu. Nie odpowiedziałaś na pytanie o literaturę i zainteresowania a to sugeruje, że wcale nie jesteś taka oczytana. Ponadto właśnie odpowiedź na takie kwestie świadczy o tym, czy aby na pewno jesteś tak bystra, jak próbujesz przedstawić.

@Nfid fksnfo - Jesteś żywym dowodem na to o czym piszę. Potrafisz wykpić moje wykształcenie a sam nie wiedziałbyś o czym ze mną rozmawiać. Jestem nudna dlatego że nie jestem inżynierem tylko humanistą? bo tylko techniczne kierunki są wartościowe? idź lepiej książkę poczytaj albo coś.

Gość kłaćdźś sje dzifffko
...szeżej nogi

Gość frittata
sluchaj nie spotkalas nikogo odpowiedniego i tyle nie wazne czy jestes madra i masz studia czy nie jesli sie ma szczescie to sie ma faceta porzadnego a jak nie to nie ile to pustych panienek ma fajnych gosci ale ile tez osob z problemami w malzenstwach typu alkoholizm przemoc domowa byc moze jestes bardzo wybredna bo pewno szukasz wylacznie faceta z mgr a przy tym z dobra praca przystojnego bogatego i inteligentnego itp a idealow nie ma niestety

@kluchman - Cenię swój umysł na tyle by nie pakować się w takie pułapki. Ja wymienię swoje zainteresowania i ostatnie lektury a na to tuzin idiotów wypomni mi, że nie znam się na tym, na tamtym i jeszcze na zasadach gry w golfa więc jestem nic nie warta. Mam wiele zainteresowań i czytam bardzo dużo, dokształcam się z dziedzin których się nigdy nie uczyłam, to chyba wystarczy.

Gość kłaćdźś sje dzifffko
Ty też sie kłaśdźś dzifffko i czekać na kolej swoją

oczytana_wykształcona @Nfid fksnfo - Jesteś żywym dowodem na to o czym piszę. Potrafisz wykpić moje wykształcenie a sam nie wiedziałbyś o czym ze mną rozmawiać. Jestem nudna dlatego że nie jestem inżynierem tylko humanistą? bo tylko techniczne kierunki są wartościowe? idź lepiej książkę poczytaj albo coś." 1 1 No ludzie , przeciz na pierwszy rzut oka widac, ze baaardzo oczytana :) na dodatek konczy zdanie na "albo cos" toz tak sie wyslawiaja tylko profesorowie wyzszych uczelni. :) czepiacie sie i tyle! Wyksztalcona jest ? Jest . Oczytana jest ? Jest. :D

To nie jest pułapka. To proste i konkretne pytanie. Nikt nie zna się na wszystkim, bo zasób wiedzy społeczeństwa jest zbyt duży i zbyt szybko rośnie.

No to widocznie sie puszysz i wywyzszasz - z tego co rozumiem to nie jeden koles Ci to powiedzial wiec cos muszi w tym byc. Moze dlatego ze masz swiadomosc ze jestes madra kobieta i intetigentna nawet nie wiesz o tym ze sie wywyzszasz. zobacz jakie bledy popelniasz co mowisz i jak sie zachowujesz - zwroc na to uwage.

Gość Nfid fksnfo
Po pierwsze jestem kobieta, po drugie tez mam magistra, po trzecie tez jestem humanistka. Wiec nie mow mi, ze to takie wielkie osiagniecie! Smieszna jestes po prostu.

Gość kłaśdźś sje dzifffki
:(NIe no z tyloma dziffkami to nawet ja se nie dam rady:(

@jagoda369 - Proszę, już się nie pogrążaj. Wpadasz w każdą pułapkę, którą zastawiam. Poczekaj, zrobię jeszcze jakiś błąd ortograficzny żebyś mi go mogła triumfalnie wykazać, "przczoła" może być?

@zadziorna sucz - Jestem świadoma własnej wartości po prostu. Wolę to niż skromność, którą większość osób odbierze jako fałszywą.

Magistra i co to takiego zrob doktorat to pogadamy. Dopiero teraz doczytalam reszte Twoich wypowiedzi i inteligencja to Ty tak do konca nie swiecisz i prawdopodobnie jestes przemadrzala dlatego nie masz faceta. Pewnie sie wywyzszasz co to nie Ty. Juz gdziesz byla tutaj rozmowa na temat ludzi po studiach i po zawodzowce - byla tam taka sama zarozumiala dziewczyna jak Ty. Ja tez studiuje i tez bede miala magistra, mam faceta po szkole sredniej wcale nie jest glupi wrecz przeciwnie ma swoje zainteresowania , swoje hobby itp. tez lubi kobiety madre i inteligetne ale NIE PRZEMADRZALE i tak jest u wielu mezczyzn. Ja jeszcze nie spotkalam nikogo po zawodowce aby sie nasmiewal z kogos po studiach - nie wiem w jakim towarzystwie sie krecisz , ale je zmien bo masz falszywych ludzi wokol siebie.

Ty chyba nie wiesz co oznacza slowo skromnosc. troche pokory sie Tobie przyda - masz swiadomosc ze jestes inteligentna bo studia skonczylas ? prosze ciebie z Twoich wypowiedzi swiadczy inaczej i magister Tobie tutaj nie pomoze. skromnosc to nie falszywosc - wez slownik i przeczytaj znaczenie tych dwoch slow moze wtedy bedziesz potrafila to odroznic i nie bedziesz pisala glupot. Po za tym jezeli nie jestes nawet o drobine skromna to jestes przemadrzala laska - dlatego nie masz faceta bo prawdopodobnie jestes glupio madra