Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiaderko

łyżeczkowanie

Polecane posty

Gość wiaderko

Jutro mam łyżeczkowanie bo mam obumarłą ciążę i boję sie jak cholera !!!!!!!

Gość zaspana_marzycielka
Nie bój się. Uśpią cię. To szybki zabieg. Przykro mi... Też to przeszłam.

Gość wiaderko
zaspana_marzycielka a czy po zabiegu co kolwiek cie bolało?? ile mialas krwawienie ??? po zabiegu bylo cos nie tak ??? bo ja znieczulenie mam miec jakies dozylne w zastrzyku. i sie boje ze bede cos czula ;)

Gość zaspana_marzycielka
Po zabiegu trochę mnie bolało ale środki przeciwbólowe zaczęły dość szybko działać (wcześniej dostałam je dożylnie, przed zabiegiem). Krwawiłam dwa dni po zabiegu ale mało, potem plamienie miałam około pół miesiąca (po pierwszym poronieniu), po kolejnych dwóch miałam plamienie niecałe 5 dni. Nie będziesz nic czuła. Na pewno cię uśpią na ten czas. Nie bój się. Tego samego dnia powinnaś wyjść do domu albo następnego rano.

Gość agulcia232
NIe boj sie to naprawde nie boli..spisz i budzisz sie po wszystkim..ja krwawilam trzy dni..lekarz dal mi tabletki przeciwbolowe ale ich nie potrzebowalam..nie bolalo..przykra sprawa..trzymaj sie cieplutko

Gość agulcia232
ojjjjjjjjjjjj nie ladnie...

Gość weronka666
a co was to obchodzi to jej wybor, kazdy jest w innej sytuacji. lepiej tak niz potem wyrzucic na smietnik lub zabic. to chyba w jestescie niepoważne.

Gość Samotność w sieci--z Cielecką
niepoważna i skrajnie nieodpowiedzialna to jest autorka---nie wie skąd się biorą dzieci? miała chuć na kutasa,że nie mogła się powstrzymać????? nieodpowiedzialna suka w rui tak się zachowuje--a nie kobieta,która się szanuje. po co nadziewała się na kutasa???? z kazdego stosunku może byc dziecko. powinna więc teraz wziąc za to odpowiedzilaność,a nie pozbyła się problemu i usuneła. tak sie zachowuje suka w rui a nie kobieta.

Gość weronka666
rozni ludzie sa na swiecie i gorsze rzeczy robia. Trzeba pomagac a nie obrazac innych, ludzie zawsze popelniali błedy i beda to robic dalej. Ja znam takie problemy jak ten, i czasem czlowiek nie zdaje sobie sprawy z tego co moze sie stac. Nie znacie sytuacji w jakiej ta dziewczyna sie znalazla, a naprawde jakbyscie posłuchaly dlaczego dziewczyny sie posuwają do takich rzeczy to inaczej byscie do tego podchodzily. zreszta ten kto nie byl to nie wie.

Gość Samotność w sieci--z Cielecką
odpowiedzialność i dojrzałośc polega na konsekwencjach swoich czynów,wiesz?? ja współzyję od prawie 20 lat i nie zaszłam w nieplanowaną ciążę,a współzyję bardzo często. Można? można. trzeba tylko MYŚLEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość upupvupu
to trzeba mieć tupet,żeby zabić własne dziecko-jakie dziecko? toz to zlepek komorek, a nie zadne dziecko