Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posdldkdkddc

MÓJ CHŁOPAK . nie stara się...

Polecane posty

Gość posdldkdkddc

Jesteśmy ze sobą kilka lat, może ze dwa razy w ciągu tych lat wysilil sie zeby mnie gdzieś zabrać ( na poczatku ) nie chodzimy do kina, na lyżwy, na pizze , na koncerty, nie jezdzimy na wakacje, na ferie . Kiedy do mnie przyjezdza oglada filmy a jak mu mowie ze chce gdszies jechac to proponuje mi wyjazd do swojej rodziny .. Zaczyna mnie to troche denerwowac. Jak jest u was? czty wasi faceci starają się ?zabiegają o was? zabierają?

Gość posdldkdkddc
zabierają gdzieś*

Gość posdldkdkddc
jest tu ktos?

Gość posdldkdkddc
dodam jeszcze, że on ma na imię Azor

Gość posdldkdkddc
wskakuje też na pierwszy lepszy stół i wali obertasa

Gość Student_Student
posdldkdkddc jako FACET ZAWSZE MYŚLAŁEM, ZE WYSTARCZY ZABRAĆ RAZ W MIESIĄCU, NO DWA DZIEWCZYNĘ DO KINA, na pizze, do teatru czy muzeum, może na piwo, czy kawę, bilard lub kręgle tu widzę,. że niepotrzebnie się tak trzeba starać. dobrze wiedzieć:)

ja ta miałam ze swoim byłym, tylko dom i nic wiecej. Bylismy razem przed ponad dwa lata a u jego rodziny byłam 3 razy na pół godziny :( oprócz tego nic.. Rozstaliśmy się. Teraz mój narzeczony nie ma nie, czasami po dwa tygodnie siedze u niego, jeździmy razem na zakupy, na wakacje, do znajomych:) przez moją ciążę i jego pracę musieliśmy przystopować trochę. Ale u ciebie jeśli tak jest teraz to co bedzie dalej?