Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaartur

prosze pomorzcie kobiety

Polecane posty

Gość majaartur

jestem monika zyje w 4 osobowej rodzinie maz stracił prace jest teraz bardzo ciezko mam synka dwa latka i córcie co w niedziele bedzie miała miesioc utrzymywalismy sie tyko z pensj meza .moze jest ktos kto ma zbedne nie potrzebne ubranka zabawki jakies firanki reczniki itp..jakos odziez damsko rozmiar xl-xxl moze móg by ktos wysłac jakos paczke bede wdzieczna za wszystko nie jestem wybredna i nie prosze o pieniadze.

Gość nie wiem czy to provo , ale
tutaj nikt Ci nie pomoże :O po pierwsze nie wiemy czy jesteś wiarygodna i na prawdę tej pomocy potrzebujesz... lepiej niech mąż weźmie się za jakąś dorywczą pracę ;] skad macie na Internet?

Gość skąd w ogóle jeste/s?
j.w

Gość skąd w ogóle jeste/s?
na cukierki i słodycze :O :O ??? Kobieto nie żartuj

Gość kjljklkl
połowa społeczeństwa to analfabeci, jak można pisać pomóżcie przez rz

Gość majaartur
nie róbcie sobie zartów i nie piszczie za mnie z internetu kozystam od siostry my nie mamy internetu maz czasem ma dorywczo prace ale to kropla w morzó

Gość majaartur
ja tego nie pisałam na cukierki ktos ma taki sam pseudonim jak ja ja pisalam czego potrzebuje

Gość kjljklkl
nie kłamujesz :D

Gość majaartur
ktos robi sobie zarty pod moim pseudonimem i kpi z czyjejs biedy

Gość majaartur
mam alle tyko pare i czasami ktos ma zbedne dlatego pytam

Gość pewnie wybudowała
sobie nową chatę i żydzi po ludziach :D Kiedys moze bym pomogła, ale kilka razy się sparzyłam :O Oddałam piękne ubrania, meble , a za chwile okazuje sie, ze sie nie podobały ( rozumiem , gdyby były zniszczone, ale nigdy nie dawałam nikomu szmat, tylko ładne rzeczy) poza tym poznałam bliżej taką rodzinę. Dom faktycznie w stanie opłakanym , dziura w drzwiach , meble , które ledwo kupy się trzymały i ciągle narzekania, ze nie ma kasy ... nie dziwie sie, ze nie ma co do garnka włozyc i co dzieciom ubrać jak po 1 nie chce się ruszyć do pracy, a gdy juz ta praca jest zamiast w coś zainwestować ( ubrania, meble itd) to widywałam takie rodzinki w marketach , gdzie w wozkach same najdroższe rzeczy, których nawet ja sobie odmawiam.. Teraz wolę spalić , lub dać coś rodzinie niż takim za przeproszeniem żebrakom..

Gość majaartur
dywanu zadnych nie chce i ten kto podszywa sie za mnie to jest bezczelny

Gość majaartur
teraz widze ze juz czlowiek tyko zostaje wysmiany poco prosic o pomoc uczciwie jak zostanie sie wysmianym lepiej zaczoc krasc

ja niestety nie mam nic zbednego bo kiedy corka odchodzila to dostala cala wyprawke ..i dzis kiedy wiem ze czegos potrzebuje to to kupuje ...ale TY powinnas sie koniecznie zglosic do mopru badz mopsu...no i powinnas zlozyc na becikowe..1000 plus drugie 1000-zapomoge..

Gość majaartur
widze ze jest ktos kto umie opowiedziec normalnie a nie tyko kpic i podszywac sie pod innych