Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolonna

jaki kolor szafek kuchennych wam się podoba najbardziej ? Ankieta

Polecane posty

Gość dolonna

jaki kolor jest wg was najładniejszy ? nabłyszczane czy matowe ? jaki kolor blatu ? błyszczący czy matowy ? sprzęty agd sa wszystkie w kolorze stali nierdzewnej i do tego zamawiam szafki

Gość dolonna
odpada , za bardzo szpitalnie i oficjalnie

Gość kjlhglkjhglkjhk;lhj;klhj;lh;
Ja wolę matowe,blat też.Ale świecące u kogoś wyglądają ekskluzywniej.

Gość ja mam biały połysk
do tego czarne sprzęty i drewniany blat wygląda bosko :-) biały ze stalowym tez pięknie wygląda

Gość co co rocco
ciemno brazowe szafki, blat- kosc sloniowa albo budyn

Gość pępekświata
białe 'romantyczne', drewniany blat, zielone dodati, i plytki pomiedzy meblami

Gość noee
teraz praktycznie KAŻDY robi białe meble na wysoki połysk i czarne dodatki (blat, płytki, zlew) i jeszcze mysli ze ma oryginalna kuchnie, a prawda jest taka ze jest to totalnie bez polotu, fantazji, kopia jakich wiele.

Gość noee
http://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1C1DVCJ_enPL406&q=meble+kuchenne+italia&ion=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41642243,d.Yms&biw=1517&bih=714&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=-EAJUZ3SO8bSsga474GwBg#imgrc=RUPUSkqu2EQC4M%3A%3BqAwiWcAPG0pQEM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kelman.pl%252Ffoto%252Fproducts_large%252Fgala_meble_kuchnia_italia_wanilia_orzech_milano.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.kelman.pl%252Finfo26346%252Ckuchnia-italia.html%3B993%3B683 ja bede miala takie

Gość a ja ostatnio
zrobiłam fioletową kuchnię - matową i w połączeniu z zielonymi ścianami oraz kafelkami wygląda pięknie

Gość bakteria na suficie
ja mam biale nablyszczane z akrylu, blac ciemny szary matowy, szyba hartowana pomiedzy szafkami ze wzorem szarym - wyglada to bosko :)

Gość dolonna
zauważyłam że teraz najmodniejsze sa zabudowy kuchenne w białym kolorze, nabłyszczane z ciemnym blatem - czarnym, grafitowym itp tylko zastanawia mnie czy to będzie praktyczne :O w sumie taka kuchnia wygląda bardzo elegancko i ekskluzywnie ale na czarnym blacie widać każdy okruszek czy fronty będe musiała codziennie czyścić ?

Gość akajsa
biało-czarne nabłyszczane albo czerwone też nabłyszczane takie mi się podobają :) czarny blat to problem tak jak dolonna napisałaś widać każdy okruszek,odbijają się paluchy itd

Gość dolonna
biała kuchnia nie jest przytulna i domowa :( lepszy kolor kemowy nabłyszczany + gruby blat drewniany + szafki z dodatkiem szkła mlecznego, sprzęty stal nierdzewna

Gość akajsa
to czemu sobie takiej nie zrobisz skoro Ci się podoba ? :) z przytulnych to kuchnie retro jak dla mnie,też mi się niektóre podobają,nabłyszczane to wszystkie takie eleganckie bardziej niż przytulne.

Gość dolonna
podobaja mi się kremowe, też sa jasne a chciałam zapytać poniewaz nie siedzę w tej branży i nie wiem jakie sa trendy nie podobaja mi się kuchnie retro albo babcine , rustykalne chcę nowoczesną ale zdaje sobie sprawę że moge wybrać coś niegustownego i obciachowego myślałam nawet nad białą kuchnią ale jednak nie, wybiore taka kremową , tzn blade capuccino nabłyszczane do tego zapytam specjaliste o dopasowanie blatu do tego sprzęt kupuję wszystko nowe tzn zmywarka do zabudowy, płyta gazowa do zabudowy,piekarnik osobno do zabudowy, okap, zlewozmywak , bateria, ekspres do kawy , lodówka oddzielna - nie do zabudowy ,pralka do zabudowy garnki ze stali nierdzewnej już mam wszystko w kolorze stali nierdzewnej , wszystkie sprzęty chciałabym kupić za maksymalnie 12 tysięcy zł ,

Gość akajsa
nie patrz na to co jest trendy tylko na to co Ci się podoba żebyś dobrze się czuła u siebie. Co do blatu to mogę Ci powiedzieć,że mam jasny,matowy z takim jakby grubym brokatem/wtopionymi szkiełkami (nie wiem jak to nazwać) i jest rewelacyjny ,nie widać na nim żadnych okruszków,mazi ani jak to się często w kuchni zdarza - cięć :) i z doświadczenia : -jeśli będziesz mieć narożną kuchnie to weź sobie w dolnej,narożnej szafce obrotową półkę na garnki -patrz czy płyta kuchenna jest dopasowana,moja nie jest i wszystko co płynne przecieka do szuflady na dół

Gość gość
Mi się najbardziej podobają białe szafki – ale takie klasyczne. Druga sprawa to jest taka, że najbardziej praktyczne są takie na nóżkach, nie stojące bezpośrednio na płytkach. Na takich np. nóżkach http://www.dif.com.pl/ można spokojnie czyścić całą podłogę i odkurzać również.

Gość gość
Ja od zawsze kochałam dwa kolory: czerń i czerwień. Dlatego też zdecydowałam się na takie szafki kuchenne. Fronty szafek są czerwone, matowe, a blaty kuchenne w kolorze czarnym. Pomiędzy tym są panele szklane. Zamawiałam w http://www.verlani.com/ - właśnie projektant, który rysował kuchnię dokładnie przewidział to, o co mi chodziło.

Gość gość
żółto - niebieskie z fioletowymi żyrafami.