Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carolinnee

Pomóżcie ! CO ROBIĆ?

Polecane posty

Mam chłopaka już kilka miesięcy, wcześniej też byliśmy razem, ale niestety zauroczyłam sie w kimś i odeszłam od niego. I to był mój błąd. Potem wrócilismy do siebie i tak już zostało do teraz. Poznałam faceta jakiś czas temu i duzo razem rozmowialiśmy, po kryjomu się nawet spotkaliśmy może z 2 razy. Chłopak się dowiedział i zdecydowałam, że zerwe kontakt z tym facetem. Niestety, ale tęksnie za nim i za naszym bardzo dobrym kontaktem... napisać mu o tym? Wiem, że mu też jest ciężko, bo się we mnie zakochał.

no nie da sie zjesc ciastko i miec ciastko .Widze, ze lubisz nieczysta gre .

najrozsadniejsze wedlug mnie to zdecydowac, ktory jest bardziej dla Ciebie wazniejszy, ktory lepiej rokuje i podjac meska decyzje .Ten i byc uczciwa wobec siebie i tego , ktorego wybierzesz .

Gość Rika5165
Przyjdzie czas ze stracisz wszystkich i zostaniesz sama, bawisz sie ludzmi.

jestem jeszcze młoda i miewam czasem wątpliwości czego chcę. Dzięki za opinie, tego mi było trzeba ;)

Gość hmm mm
Kobieto! za pierwszym razem sie nie nauczylas? nie mialas nauczki? zle Ci z facetem, nie kochasz go? to odejdz i daj mu zyc! nie ran go! teraz znow szukasz wrazen. masakra! szkoda mi Twojego faceta!