Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghjyfhujgy6

Jestem typem domatora

Polecane posty

Gość ghjyfhujgy6

To tak, mam 28 lat jestem facetem, pracuję na produkcji zarabiam 1800/rękę, mieszkam w domu z rodzicami tylko że na piętrze mam całe piętro dla siebie, mam kota, psa i dwa szczury, kocham zwierzęta. Mam pasję której się poświęcam się po pracy, hobby, jestem spokojnym i dobrze wychowanym kolesiem. Nie jestem prawiczkiem, pół roku temu rozleciał się mój czwarty w życiu związek, od miesiąca kręcę z taką jedną 19 letnią dziewczyną która na mnie leci a ja na nią :) Moje życie wygląda tak że pracuję do 14 , jestem w domu koło 14:15 i w sumie to siadam na kompa, poświęcam się pasji, hobby, zajmuję i bawię z zwierzakami, spacery z psem, raz na jakiś czas podskoczę do miasta na zakupy, do galerii , do kina nie chodzę bo ściągam filmy z netu i wolę oglądać sam w domu albo w towarzystwie koleżanki albo tej dziewczyny z którą teraz kręcę :) Lubię siedzieć w domu , lubię spać, w weekendy śpię do 10, 11 :) Czy są tu tacy ludzie jak ja ? mam wrażenie że kompletnie nie pasuję do dzisiejszego świata i otaczających mnie ludzi :)

Gość żyję podobnie
tyle że jestem starsza o 3 lata

Gość ghjyfhujgy6
A jak się z tym czujesz ? bo ja właśnie idealnie :) nie chcę zmieniać swojego życia. Z tego co zauważyłem to dziewczyna z którą kręcę też jest domatorką i chyba uda nam się dogadać jak by coś. Po prostu kocham takie życie, niczego mi więcej nie potrzeba do szczęścia. Dla mnie jest dziwne że ludzie biegają za kasą, sukcesem, wyścig szczurów jak idioci, sprzedają się nawzajem, oszukują i kręcą a ja taki nie jestem, mam swój świat i super się w nim czuję.

Gość no i super ze Ci z tym dobrze
i ze znalazles pokrewna dusze. Jakbym czytala o sobie... No poza tym kompem, bo rzadko uruchamiam w domu... I mi tez z tym dobrze ;) A faceta, ktory kocha zwierzeta to ze swieca szukac ;)

Gość ghjyfhujgy6
Dzięki, miło mi :) A jak Ty się z tym czujesz ? dobrze Ci w Twoim świecie ? Ja czasem mam wrażenie że kompletnie nie pasuję do otoczenia.

Gość ghjyfhujgy6
Lubie kolekcjonowac gowienka od kotka i dawac je do miski swojemu pieskowi, czuje sie wtedy bardziej meski.

Gość pani cottaa
Ogolnie to nikogo nie obchodzi czy pasujesz ,czy nie,najwaznijsze ze tobie jest dobrze i wystarczy

Gość no i super ze Ci z tym dobrze
Bardzo mi dobrze w moim swiecie. Nie potrzebuje niczyich oklaskow, by sie dobrze w nim czuc ;) A ze nie pasuje to juz inna kwestia ;)

Gość Amtawpmwpw
Wszystko by było dobrze tylko nie rozumiem tego że uważasz za dziwne to że człowiek dąży do większych pieniędzy... Jak to jest dla Ciebie dziwne to Ty jesteś nienormalny bo nic dziwnego w tym nie ma .