Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę mnie oświecić

SKA WIECIE, Że NA KAFE SĄ TZW " PROKEJTY ".

Polecane posty

bo czytam juz w ktoryms temacie, ze niektore osoby są tutaj tzw projektami, maja za zadanie wprowadzac zamet albo zachecac do dyskusji itd. Skad Wy to wiecie ?? niedawno tak ktos napisal o wiosennej , dlaczego akurat ona ? ( to tylko przyklad ).

Gość Matka to jedno ale
Wiosenna to nie projekt. To zwykla babka ktora lubi duzo gadac a nie bardzo ma z kim bo siedzi w domu z trojka dzieci wiec odskoczni szuka na kafe. Znam taki jeden projekt na kafe ale nie zdradze;)

Gość sggl;lh
bo niektóre osoby tak się zachowują, siedzą od rana do wieczora, piszą bez sensu, często prowokują tylko po to aby ktoś odpisał. Czy są one projektami? Tego nie wiem, ale tak się zachowują.

to , ze ktos siedzi caly dzien na kafe jeszcze o niczym nie swiadczy. mam tutaj czarny nick, zazwyczaj jestem tylko z rana, miedzy sprzataniem a gotowaniem, pisze z nudow i dla rozrywki na kafe..po prostu lubie. nie chce mi sie wierzyc, ze na kafe jest coś zaplanowane, jakies osoby mają zadania i jeszcze są za to opłacane ?

Gość Wiosenna chciała istnieć na
kafe w bardziej trwały sposób niż reszta "masy" a świadczyło o tym zdjęcie (jak mnie zobaczą to zapamiętają a może i polubią ...poza tym zawsze to coś innego niż kafeterianki bez twarzy ), grzeczny , kulturalny ton który również miał wyróżniać się z tłumu wulgarnych i szybko irytujących się kobiet, jednym słowem potrzeba lansu jak stąd do USA :D ale niegroźne , napewno nie projekt, bardziej taki świr który lubiał być gdzieś zapamiętany.

to nie są opłacane osoby i nie są zatrudniane przez o2. to po prostu ludzie którym sie nudzi :D zakładają tematy a potem mają polewkę, że ludzie się burzą i denerwują :) jedne z popularniejszych projektów to Oranżadka i Jania wzór do naśladowania :) znam ich "normalne" czarne nicki ;)

Gość hahahahahahhaha
Pamiętam jeden projekt:)Bardzo mi utkwił w pamięci:D Beatka-sk:)

"nie chce mi sie wierzyc, ze na kafe jest coś zaplanowane, jakies osoby mają zadania i jeszcze są za to opłacane ?" a ja nie wierzę, że tak NIE jest:O

Gość trthjkmmnbbb
BEATKA-SK to musiał być projekt:D Szkoda,że zniknęła:)

Gość wfedif zaczyna nawet tutaj
omatko, znowu wfedif zaczyna o tych projektach tylko ona zazwyczaj na dziale dyskusji ciagle zarzuca klazdemu na Dyskusji projektowanie ,aaaa

Gość jestem projektem !
wszystko tutaj jest zaplanowane nawet ten temat

Jeżeli są to projekty portalu to ja się zastanawiam po co to jest robione, przecież to antyreklama kafeterii. Ich poziom jest tak żenująco niski, że aż ciężko uwierzyć . Od takich projektow odechciewa się zaglądać tutaj... :( Jeżeli stoi za tym moderacja, to czy nie mogliby tego zadania dać komuś inteligentnemu, kto umie wymyśleć jakiś oryginalny tekst, a nie takie piłowanie na mus, żenujące to jest. Tak się zastanawiam czy te wszystkie Morhiba vel ...(nie pomnę reszty nicków bo tyle ich było) zdaje się znow się pojawiła, i znow męczy, czy to też projekt, bo jeśli tak to wyrazy współczucia moderacji za brak ciekawszego pomysłu :o Kompletne dno. To już Wielka Dama Tanczy Sama jest lepsze-przynajmniej coś do śmiechu.

Gość wfedif zaczyna nawet tutaj
whedif=heloiza=Madam Ciapata to wielonikowy projekt

Gość kazde forum ma tzw projekty
i pewno na kafe tez sa bo gdyby nie one to by zwyczajnie forum upadlo, jednak czy za to sie placi to juz inna kwestia sa tacy co lubia to robic za free:D

NIE MA NA KAFETERII PROJEKTÓW PLANOWANYCH PRZEZ LUDZI PRACUJĄCYCH W REDAKCJI KAFETERII!! I NIGDY NIE BYŁO!! kapish?? wszystkie projekty są autorstwa zwykłych forumowiczów - pewnie z nudów. skąd wiem? na kafeterii jestem od 7 lat, a moderatorką byłam ponad 2 lata

Gość ................,,,...........
meaaa --- Co tak ludzi okłamujesz :D

Gość do meaaa
a co innego napiszesz, bronisz reki ktora cie karmiła :P

Gość nowezsiejuz
Oranżadka była super! A był jeszce Myrevin, pamiętacie? bywa jeszcze na kafe? I słynna Luśka czyli Lusesita jakoś tam :D

jagoda - w tamtych czasach (czyli jeszcze 2 lata temu) byli sami moderatorzy społeczni - tacy jak ja. nie dostawalismy za to ani grosza. nawet przysłowiowego dziękuję ani pocałuj mnie w dupę na koniec mi nie powiedzieli :) teraz moderują modki z o2. oni raczej są zatrudnieni ;)