Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidz

Jak stworzyć coś więcej z takim mężczyzną?

Polecane posty

Gość dzidz

Witam. W październiku przez wspólnego kolege poznałam pewnego chłopaka. Na początku nie zwracałam na niego większej uwagi, tylko jak nowopoznany kolega. Mieszka on 15 km od mojego miasta w nie dużej wsi (nie znaczy to, że jest jakimś "wsiokiem"...), dlatego też nasz kontakt nie był częsty. Spotykalismy się w gronie przyjaciół może 2 razy w miesiącu. Zostawał kontakt online. Mieliśmy jedną "czułą" sytuacje. Ja byłam troszkę podpita, on podobnie... do łóżka nie wylądowaliśmy, ale było b.czule... Następnego dnia nawet nie pamiętaliśmy o tym. Po Nowym Roku on napisał do mnie, ale pisaliśmy tak inaczej...jakby brnęło w kierunku czegoś więcej. Zaproponował spotkanie w gronie znajomych.. zgodziłam się. Mój problem polega na tym, iż zawsze gdy sie widzimy to praktycznie zadnego słowa nie zamienimy... tylko na komunikatorach, bądź pod wpływem alkoholu... Ja tak nie chcę. Chciałabym, aby między nami zaiskrzyło coś więcej...Nie wiem jakie kroki podjąć.

" wsiok " nie wsiok ale dziwnie sie zachowuje .Moze ten wlasnie" wsiok" bylby bardziej operatywny :-P