cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 30, 2013 nie mam nic do stracenia a wszystko do zyskania. Trzymajcie kciuki za mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jhbjk Napisano Styczeń 30, 2013 Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EleGannt Napisano Styczeń 30, 2013 pod wpływem procentów to się nie liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 30, 2013 liczy sie. takie wyznania zawsze sie licza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość g56th7uj8 Napisano Styczeń 30, 2013 Uzna Cię za żałosną, pijaną desperatkę. Jakby ktoś wyznał mi miłość po pijaku, to i tak bym nie uwierzyła, chyba że sama byłabym tak samo urżnięta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martynapl 0 Napisano Styczeń 30, 2013 człowiek zawsze mówi prawdę kiedy jest pod wpływem alkoholu;) znam to z własnych doświadczeń:) powodzenia autorce życzę:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 30, 2013 nie uzna, bo akurat mnie lubi i szanuje. uwierzy ze to prawda. na trzezwo nie mam odwagi, a musze to zrobic, dluzej nie wytrzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dziś imieniny Napisano Styczeń 30, 2013 Powiedz mu na trzeźwo! Dasz radę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 30, 2013 nie dam rady :( jestem tchórzem :O jak sie bede z nim widziec w sobote to powiem mu na zywo, a jak tak sie ulozy ze nie bede go widziec, to wysle mu smsa. W obu przypadkach bede pijana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość g56th7uj8 Napisano Styczeń 30, 2013 Teraz Cię lubi i szanuje, a w sobotę może się to zmienić. :) Możesz sobie wypić drinka na odwagę, ale bez przesady, jak zaczniesz bełkotać po pijaku, że go kochasz, to założę się, że będzie zniesmaczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dziś imieniny Napisano Styczeń 30, 2013 Po pijaku to bezsensu ! Uwierz mi, powiedz mu na trzeźwo !!! Nie wahaj się !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 30, 2013 wyznalyscie kiedys komus milosc tak prosto z mostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dziś imieniny Napisano Styczeń 30, 2013 pijana dobrego wrażenia w tej sytuacji na nim nie zrobisz. I on nie potraktuje tego tak poważnie... Uwierz mi bo wiem co mówię ! Też 2 lata czekałam aby wyznać miłość ... bałam się jego reakcji. "Odtrącił moje uczucie" ale zachował się ok, nie było czego się bać... ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 30, 2013 czasem mysle ze on tez cos do mnie czuje, a pozniej ze nie i takie bledne kolo, sama go nie rozumiem :( robi krok do przodu a pozniej dwa do tylu. bez sensu zupelnie. Postanowilam wiec postawic wszystko na jedna karte i zaryzykowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam dziś imieniny Napisano Styczeń 30, 2013 Powiedz nie będziesz żałować ! gwarantuje Ci to. Jeśli odwzajemni uczucie ;) i jeśli nie to nigdy sobie nie zarzucisz,że nie próbowałaś ! Będzie prościej... ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość multicolouredvinyl Napisano Styczeń 30, 2013 Pomysł może i ciekawy,ale... Przypomniałaś mnie tym swoim planem pewną dziewczynę...Oooo.Jej zachowanie było podobne,cwana w sensie pozytywnym w necie,ale w realu...Jak krew z nosa. Wtedy studiowała,prezentowała sobą coś ciekawego,miała swoje wartości,ale była odważna tylko w internecie. W każdym razie życzę powodzenia.I nie mów niczego po alkoholu.To się nie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach