Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodaaaaaaaaaaa

biały serkowaty śluz - pierwszy objaw ciąży?

Polecane posty

Gość młodaaaaaaaaaaa

boję się, że mogę być w ciąży, choć facet nie doszedł we mnie, doszedł po 10 minutach poprzez pieszczoty, to kochaliśmy się bez zabezpieczenia w dni płodne. 3 dni po stosunku dostałam ogromnego pieczenia i swędzenia pochwy, strasznego! zaczęłam smarować maścią i włożyłam raz tylko klotrimazol do pochwy i już mnie nie swędzi, okres powinnam dostać za 3, 4 dni, a śluz taki biały, serkowaty, w ogóle nie lepki utrzymuje się nadal. czy możliwe, że to objaw ciąży?

Gość ty sie martw zebys
W ogóle kiedyś byla w ciąży bo grzybice masz!!!!!!

Gość w ogromnym przelocie XV
Grzybica, a nie ciąża.

Gość weronka666
w moim wypadku bialy serkowaty sluz byl pierwszym objawem ciazy, ciemne wargi sromowe i wieksze piersi o jeden rozmiar.

Gość raczej to pierwszy objaw grzyb
icy, ktorej nabawiłaś się od nieumetego partnera :)

Gość sportsmenka4545
Takie jakie opisałaś sugerują infekcje grzybiczą, udaj się koniecznie do ginekologa po właściwe leczenie dla siebie i swojego partnera a dodatkowo możesz smarować się provag żelem, który łagodzi podrażnienia, zmniejsza uczucie pieczenia. Pamiętaj że nie doleczona infekcja lubi powracać więc stosuj się do wszystkich zaleceń lekarza i nie przerywaj kuracji pomimo wyraźnej poprawy.

Gość lady bronka
serkowaty śluz i pieczenie to grzybica. możesz póki co ratować się jakimś probiotykiem dla kobiet, np. lactovaginalem dopochwowo, ale ginekologa musisz odwiedzić. sama grzybicy nie wyleczysz.

Gość agula8
po pierwsze objawy o których piszesz sa typowe dla grzybicy pochwy, po drugie 3 dni od stosunku to ledwo do zapłodnienia dochodzi a pierwsze objawy odczuwalne to za jakies 4-6 tygodni!!! Na grzybice clotrimazolum maść i invag na noc, jak nie przejdzie to do lekarza.Mozliwe że clotrimazolum w globulce zadziałał doraźnie i problem powróci.