Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwanaście-groszy

Ranking najbardziej beznadziejnych postaci z seriali BARWY SZCZĘŚCIA/M JAK

Polecane posty

Gość dwanaście-groszy

Hej. Słucham Waszych propozycji oraz argumentacji :D Wg mnie: 1) Barwy Szczęścia - wiecznie marudząca i niezadowolona Marysia, która ma piątkę dzieci i jakiś sensowny facet ją chce mimo to, a ona na niego wali fochy...

Gość 50 twarzy graya
m jak miłośc - marta, lelum polelum, prawniczka, cipka taka beksa, nieumie walczyc o swoje x barwy szczęścia - agatka- brzydkie suczysko,łeb jak jajo, gówniara zasrana :o

Gość Simonssss
*Barwy sczęścia-Marta Walawska ,wkurza mnie bo chciała zakladać to swoje własne czasopismo ,a teraz to Robert musi wszystko załatwiać ,a ona nic nie robi i mu nie pomaga *M jak miłość-Kinga ,wkurzyła sie że szef Piotrka zmienił mu termin urlopu ,przecież to nie od niego zależy ,powinna się cieszyć że jej mąż ma jakąś prace i zarabia na rodzine -Natalka Mostowiak ,bardzo brzydka jest

to ja sie z wami zgadzam, z tą argumentacją co do Marii - w dodatku jest nieatrakcyjna, ma wielki nos a dzisiejsza czapka a la smerf to juz przegiecie, bo ją postarzyła zamiast odmłodzić, takie czapki to dla nastolatek :O Agata - to samo co ktoś wyżej napisał do tego, poleciał na nią bardzo przystojny Kamil z M jak milosc też nie trawię Marty, to jak każdy, drazni mnie też Madzia uważająca sie za pępek świata i Kinga która zawsze faworyzuje madzie a olewa Mirke i ta paskudna Ewa! ona sobie mysli,że jest gwiazdą i że Marek na nia leci, dso tego brzydka i ma okropny głos zaraz za nią Ulka i Natalka...

Gość dwanaście-groszy
O, moja kandydatka z M jak M to właśnie Ewa. Brzydka, uważa się za fajną i zabawną i w ogóle nie pasuje do Marka.