Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafrasowana swoim brzuchem

ocencie moj brzuch - foto

Polecane posty

Gość beeeet@@
Chciałabym mieć taki!!! ja pół roku po porodzie wyglądałam jak beczka!

up

Gość pozdrawiam!!!!!!!!!!
jak 5 mcy po porodzie to supcio:)

Gość Pig fig
Przestan zalamywac ludzi

prosze jeszcze o wypowiedzi

Gość ZawszeCiekawaaa
Całkiem dobrze. Ja zastanawiam sie jak mój będzie wyglądał za pół roku(za niecałe 1,5mies mam termin) duzo Przytylas w ciąży?

Gość pappapapappaapa
a mialas cc>? ja mam o wiele gorszy, a nie rodzilam

Jeszcze , chcę jeszcze komplementów.....ups, znaczy sie , wypowiedzi .

Gość pistuuus
ładny ;)

16 kg - ale praktycznie wszystko poszlo w brzuch - mialam dosc duzy pod koniec ciazy

tak,mialam cc, mimo proby nie udalo mi sie urodzic naturalnie

Gość weż już przestań...
Oceńcie i oceńcie..... aż mnie mdli!!!! Weź się swojego chłopa zapytaj a nie marudzisz tu na kafe i co chwilę zakładasz nowy topik!.... brzuch jak brzuch....żadna rewelacja.

Gość ciekawosc hmmm
a może daj do oceny zdjęcia z częścią niżej

Gość Mamusia 3tyg
Szczerze nic nadzwyczajnego a jestem 3 tyg po porodzie znow nosze ubrania z przed ciąży, brzuch plaski, zero rozstepow tylko 2 male ok 0,5cm pekniete nacznka mam skłonność do pajczkow na nogach i o dziwo 2 pokazaly sie na brzuchu moje 2 szwagierki tydzien po porodzie wyglądały jakby nigdy nie rodziły Ale to kwestia różnych czynnikow genow, skory, jedrnosci, wieku, ilosci przybranych kg w ciazy Ja moalam zadbane i umiesnione miesnie brxucha przed ciąża a przytylam 8 kg Pocwiczysz jeszcze i bedzie super

Gość 0----------------
mam podobny, tez cc, tez 5 miesiecy poporodzie

Gość ZawszeCiekawaaa
Ja jestem w 35 tygodniu i Przytylam już 10kg. Ale wogóle tego nie widać... Jestem wysoka i przed ciaza byłam szczupła. W poniedzialek jak byłam u lekarza to nawet on był w szoku. Zanim stanelam na wagę to pytal czy wogóle coś jem że taki maly brzuch mam i wg szczupła jestem chociaż to już ten tydzien. A jak sie zwazylam i zobaczył że mam 10kg więcej niż na początku to aż mu oczy wyszly..;)

Gość lolkalolka
Pozazdrościć! Boga proszę żeby mój brzuch po porodzie tak wyglądał :). A czy w ogóle tak specjalnie go pielęgnowałaś w czasie ciąży i po? Jeśli tak to proszę o wskazówki :) Brawo!

Gość brzuch do poprawki
mi sie nie podoba. Nad pępkiem taki wzgórek tłuszczu ble. Mam dużo ładniejszy bo płaściutki 3 miesiące po porodzie. Pocwicz i bedzie lepiej

Gość a ja uwazam
Pytanie tylko jak to wyglada kiedy sie schylasz? Ja jestem1,5 roku po porodzie, brzuch plaski i umiesniony bo cwiczylam go ale wokol pepka troche luznej skory. Jak stoje czy siedze to jest naciagnieta a jak sie schyle to lekko sie marszczy, co mnie wkurza, bo wyglada jak u starej baby.

Gość spioch]spioch]
:o własnie dlatego nigdy nie chce byc w ciazy, masakra :o

w ciazy od czasu do czasu smarowalam sie balsamem nawilzajacym, po ciazy ok 3 miesiace po porodzie zaczelam cwiczyc po 60 min 4 razy w tyg.

nie dodalam tego po to zeby sie chwalic, bo wiem ze czeka mnie jeszcze sporo pracy. Ale tuz po porodzie moj brzuch byl tragiczny - wielki beben - jakbym jeszcze byla w ciazy. A teraz jest juz o wiele lepiej, mimo ze i tak daleko do doskonalosci ....

Gość 1234951154564676
słodko wygląda :) widać jeszcze ze niedawno byłaś w ciąży, bo masz jeszcze tą kreske, która się robi w ciaży od pępka w dół :) widac, że niedawno był tam jeszcze dzidziuś :) ale odbierz to jako komplement oczywiscie jest nieźle, naprawdę!

Gość zakladasz ten sam topic
juz wtedy ci odpowiedzialam ze masz rozstep miesnia prostego brzucha i nie mozesz cwiczyc normalnych cwieczen na brzuch bo tylko to poglebisz. I niedlugo brzuch ci sie jeszcze bardziej zaokragli. I oczywiscie musisz cwiczyc jak najwiecej cwiczen aerobowych zeby spalic tluszcz i zeby miesnie na brzuchu staly sie widoczne

Gość 1234951154564676
no i nie masz rozstępów! ja po ciąży nie moglam patrzec na brzuch bo nie dość że duży, to jeszcze mnóstwo rozstępów, niektóre były tak grube i żywoczerwone, ze wygladały jak otwarte rany :o dopiero w szpitalu po porodzie następnego dnia to zobaczyłam, wczesniej jak jeszcze córka była w brzuchu to tak lusterkiem tylko patrzyłam co tam sie dzieje, widziałam ze nie jest dobrze ale to co zobaczyłam jak sie juz dało zobaczyć mnie zszokowało, nawet jak koleżance na sali pokazałam , to az powiedziała "AŁŁĆĆĆ" na ten widok :o:p

Gość pisze z rana na kafe
jak na 5 miesiac to w porzadku, najwazniejsze ze nie masz tych okropnych rozstepow :)

Gość tesciowa pewnie ukradkiem
ja nie rodziłam, a mam gorszy....