Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwaadv

Jaki żel nawilżający wybrać??

Polecane posty

Gość wwaadv

Witam, jaki najlepiej żel nawilżający wybrać?? chodzi mi o bezpieczny dla zdrowia bo moja dziewczyna i ja jesteśmy wrażliwi na grzybki a słyszałem że niektóre żele powodują grzybice i inne podobne niespodzianki mało przyjenmne. pozdrawiam i proszę o porady :)

Gość greatest hit
a gdzie zamierzasz wkładać?

Gość bfngfjykul
na bazie wody, bezwonne, bezsmakowe, bezbarwne np. intimel, love sensation, KY

Gość wwaadv
do normalnego sexu pochwowego, aha czyli z durexów nic ?? gdzie kupić tamte co mówicie??

Gość baaaardzo ciekawy
A to co Twoja dziewczyna nie posiada naturalnego nawilżenia?

Gość wwaadv
Niew iem czy wiesz ale , takie nawilżenie się kończy prawda dzieciaczku?? ferie masz i się nudzisz nie??

Gość baaaardzo ciekawy
Chyba nie wiesz o czym mówisz :))))) Jeśli Twojej dziewczynie kończy się nawilżenie, to znaczy, że jej nie podniecasz. Podniecona laska będzie przez cały stosunek mokra, ile by on nie trwał.

Gość bfngfjykul
no chyba, że nie będzia, bo np. bierze tabletki 🖐️ intimel jest w każdej aptece, w hipermarkecie na pewno znajdziesz któryś z nich

Gość baaaardzo ciekawy
A to w takim razie nie wiem nie znam się, nie miałem nigdy do czynienia. Ale masz na myśli tabletki anty czy jakieś leki?

Gość bfngfjykul
Tabletki antykoncpecyjne głównie, ale również i inne leki hormonalne mogą powodować suchość pochwy. Poza tym tak jak występowanie preejakulatu u mężczyzn, tak i lubrykacja u kobiet jest kwestią indywidualną i u niektórych kobiet śluzu może być po prostu za mało.

Gość baaaardzo ciekawy
Ok, rozumiem, ja jeszcze nie spotkałem się z sytuacją, gdy podniecona dziewczyna nie była nawilżona.

Gość baaaardzo ciekawy
Okazuje się, że na kafe można dowiedzieć się czegoś mądrego. No, no, sensacja dnia :)

Gość wwaadv
Pprostu przez ok pół godziny dosłownie leje się z niej a później jest coraz bardziej sucho , my chcemyu się kochać dalej a tam tarcie zaczyna się robić.

Gość ja polecam
nawilzajacy żel intymny feminum.. Ja stosuje go z partnerem od kilku miesięcy i nigdy nie było żadnych problemów. Losu naprawdę dobry(przynajmniej dla nas). Kupisz go w aptece.

Gość wwaadv
O jesst kobieta . neich się wypowie cy faktycznie pomimo podniecenia śluz kobiety jest nieskończony.. Czyli wszystkie typu durex odpadają??

Gość wwaadv
Czy Wszystkie te żele można bez problemu stosować z przezerwatywami?? Nie uszkadzają ich?? nie powodują grzybic??

Gość bfngfjykul
Te, które wymieniłam można stosować z prezerwatywami.

Gość olej rzepakowy
tłoczony na zimno

Gość bfngfjykul
Olej rzepakowy, jak każdy inny olej, rozpuszcza lateks. 🖐️

Gość olej rzepakowy
tak, tak, urban legend o rozpuszczaniu kondomów oliwką wiecznie żywy

Gość bfngfjykul
Jakie urban legend? To jest fakt, który zresztą mogę potwierdzić własnym doświadczeniem. 🖐️

Gość olej rzepakowy
chyba żeś używała oleju silnikowego albo gumek z biedronki, mnie się przez te naście lat bzykania ani razu nie zdarzyło, a ładnych parę razy poślizg na oliwkę był robiony

Gość bfngfjykul
Oliwka dla dzieci z apteki. 🖐️

Gość bfngfjykul
A prezerwatywy durex classic. Też używałam kilka razy, z pełną świadomością co może się stać, i nie za każdym razem prezerwatywa ucierpiała. Ale przy dłuższej zabawie po prostu rozpadła się na kawałki tak, że musiałam sobie irygację zrobić, żeby upewnić się, że żaden kawałek nie został w środku. A to, że ktoś ileś razy stosował i nic się nie stało o niczym nie świadczy. :o To tak jak z ciążą, to że można zajść uprawiając seks bez zabezpieczenia podczas dni płodnych nie znaczy, że ZAWSZE w takiej sytuacji się zajdzie.

Gość agiew
Ja polecam te z firmy pjur med. Są na bazie wody i bardzo łatwo się dzięki temu je wymywa

Gość WIEWIOREQWEZ
Czyli można bez problemów stosować żel feminum z przezerwatywami ?? są bezpieczne tak??

Gość lucena34
My z mężem używamy fruity love. Może kosztują trochę więcej, ale mają fajną konsystencję i ciekawe zapachy

Gość Olusia011
Ja wybieram nawilżający żel analny, bo sprawdza się w każdych warunkach. Kupuję go na zaufanej witrynie sklepowej http://www.sexish.pl/ , bo mają sporą i ciekawą ofertę produktów, nie tylko żeli :)