Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona09

boje sie pierwszego razu..czy ktos w sobie pokonal ten lek i sie podzieli

Polecane posty

Gość zagubiona09

mam obawy przed seksem z moim mezczyzna, on sie bardzo stara,zawsze sie pyta czy jest mi dobrze, wiem ze chce tego z nim, ale boje sie bolu, boje sie ze nie sprostam jego wymaganiom- on to uwielbia , a ja mam zerowe doswiadczenie , jak pokonac w sobie ten lek? blagam doradzcie dodam,ze gdy sie miziamy itd to on zawsze dochodzi,a ja tylko czasami, dla mnie to nie problem,uwielbiam jego bliskosc,to mi wystarcza, ale on zawsze chcialby mnie zadowolic ,a ja nie zawsze jestem az tak podniecona..

Gość l h b m n g y v
p k s S c z o d a e t r u i H K O qwjxv HncK 0123456789 Ba shem a b msh ono ll

Gość NoahLiyah
po 1) jezeli na prawde tego chcesz, po 2) jesli jestes przygotowana fizycznie i psychicznie, nie boisz się ciazy bo sie zabezpieczycie lub ciazy sie nie obawiasz to nie zastanawiaj sie az tak nad tym...moge Ci powiedziec ze na 99,9% przez pierszych kilka razy nie dojdziesz...to przychodzi z czasem, z dojrzaloscia, z poznaniem swoich ciał, pozycji ktora odpowiada osiagnieciu orgazmu, spokoju, to ze on chce Cie zadowolic to bardzo dobrze prynajmniej nie jest egoista ale powiedz mu wprost ze to nie jest dla Ciebie nadrzedny cel i ze jego cisnienie wytwarza cisnienie w Tobie a to juz raczej wylucza osiagniecie orgazmu...najwazniejsze zebys czula sie pewna, bezpieczna i swobonda...i nie ma sie wtedy czego bac! Powodzenia!

Gość zagubiona09
bardzo bym chciala zeby wsadzil mi w pupe ale nie umie sama zrobic lewatywy , pomozcie jak to zrobic ?

Gość NoahLiyah
zartujesz?

Gość zagubiona09
serio , kolezanka mowila ze to jest super orgazm i bezpieczne

Gość zagubiona09
to podszyw dziekuje za rady ,postaram sie myslec o tym tlyko pozytywnie i opanowac strach:)

Gość NoahLiyah
a moge wiedziec ile masz lat? mysle ze na pierwszy raz lepiej jest uprawiac 'normalny" seks...seks analny nie dla kazdego jest przyjemny...ale oczywiscie mozesz to sprawdzic...

Gość NoahLiyah
komus sie w takim razie nudzi skoro sie podszywa...a Tobie zycze powodzenia! nie miej za duzych oczekiwan...z czasem bedzie coraz lepiej:)

Gość zagubiona09
on ma takiego malego ze wejdzie bez problemu a lat mam juz 14

Gość NoahLiyah
przestan sie podszywac...nie jest to smieszne...

Gość zagubiona09
te podszywy sa wstretne , ja naprawde chce w pupe

Gość NoahLiyah
kup sobie w DM wazeline ,prubowalam ,jest bardzo dobra nawet na 2 baty

Gość milutkifacet
zrobcie sobie najlepiej trojkat :)

Gość milutkifacet
a ja bym sie dolaczyl

Gość Autorko, chyba jesteś
bardzo młoda, ile masz lat? Wydaje mi się, że Twój chłopak też jeszcze jest bardzo młody i buzują w nim hormony, więc ciągle myśli o seksie. Jeśli tak, to tu nie ma mowy o miłości, po co Ci seks bez miłości? Czy np. mając świadomość, że ten związek może nie przetrwać nadal chciałabyś z nim przeżyć "ten pierwszy raz" ?? Czy może wolałabyś to zrobić z kimś, jak już będziesz do tego dojrzała, bo teraz widać, że nie jesteś. Boisz się bardzo i nie wygląda to jakbyś była przekonana, że tego chcesz, tylko sugerujesz się jego naciskami - nigdy nie rób dla chłopaka czegoś bez przekonania, bo będziesz żałować!! Sama posłuchaj siebie, czy jakby nie naciskał, to na prawdę byś tego chciała? Zastanów się porządnie czy warto. Wiele młodych dziewczyn po fakcie żałuje... v Druga sprawa, to czy jesteś gotowa na ewentualne zostanie MATKĄ ? Zaczynając współżycie musisz się z tym liczyć. Czy on nadaje się na ojca? Czy Cię nie zostawi samej w ciąży? v Zastanów się porządnie naprawdę, bo seks to NIE ZABAWA i jest dla osób dojrzałych i odpowiedzialnych za siebie nawzajem a nie myślących tylko o zaspokojeniu samego siebie. To z miłością nie ma nic wspólnego, a chyba nie chcesz potem czuć się wykorzystana...?

Gość pomylenienie
pij wiecej zostaniesz matka zona kochanka rozwodka wdowka pij albo nie --