Gość addddddd Napisano Styczeń 30, 2013 Wiem , że temat może banalny , ale myślę , że wielu z Nas się on przyda . Chcę urozmaicić mój związek i nie chodzi tu o seks , ale o zwykłe szczegóły , by na nowo wzbudzić zainteresowanie partnera , by go czymś zaskoczyć i zaimponować . Ostatnio coraz częściej nad tym myślę , ponieważ jesteśmy ze sobą dwa lata i boję się , że zacznie wiać nudą albo mu się zwyczajnie znudzę , zbrzydnę . Próbuję tego zapobiec , więc ostatnio np; przemeblowałam pokój żeby było coś nowego , zaczęłam wymyślać nowe potrawy , zmieniłam miejsca na spacery , czy też przykładać większą wagę do ubioru i wyglądu . Wiem ,że już motylków w brzuchu nie ma i chcę je przywrócić , od czasu do czasu przesyłam mu słodki , ciepły uśmiech bo ostatnio takich brakowało , z braku czasu , czy też wielu problemów . Staram się cos zmienić w naszym życiu , żeby znów zaczęło być ekscytująco , niesamowicie i niepowtarzalnie . Macie jakieś pomysły by czymś go zaskoczyć , coś zmienić , wprowadzić jakieś zmiany? z góry dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach