Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tupiesz nóżką w kazdy weekend

czuje sie nie atrakcyjna.mam dosc.

Polecane posty

Nie wiem czemu tak mam nie mogę patrzeć w lustro.jestem niska mam 161 cm wzrostu.waze 51 kg wydaje mi się ze jestem gruba. Pomozcie

Gość zgłoś do usunięcia121
Nie jesteś gruba. Masz problem z mózgiem ale nie wiem czy NFZ refunduje przeszczepy tego narządu.

Gość Zastanawiająca się.....
gruba? ja mam 163 a waze 58kg .. to dopiero koszmar.. uspokoj sie, jestes dziewczyna jak malina :P

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaa
zacznij cwiczyc i sie zdrowo (lekkostrawnie) odzywiac, gwarantuje, ze w ciagu 2 tygodni poczujesz sie o niebo lepiej, lzej i przyjemniej w swoim ciele. Sprawdzone :)

Dzięki za takie pojebane pocieszenie.

Gość czad twoim przyjacielem
Karzel jebany śmieci na forum swoimi żałosnymi tematami. Co z tego że brzydka wypniesz szmato dupe każdy chętnie cię wyrucha

To było do zgłoś do usunięcia.

Dzięki za normalne komentarze.

Właśnie staram się zdrowo odżywiać. Zielona herbatkę pije.duzo owoców warzyw. Biegam co rano. Mieszkam w Londynie i to może przez ta depresyjna pogodę tutaj.

Szkoda ze tu jest tyle kretynow/kretynek.

Gość macaczocieracz
czyli musisz się pogodzić z faktem , że jesteś niskoskanalizowany pokurcz. nadajesz się na zmywak w podżednej jadłodajni albo na sklepikarkę za 1200. albo się nie gódż i samobójstwo popełnij

Gość no ładnie, ładnie...
ledwo wyjechało to z kraju, a już zapomniało, że "nie" z przymiotnikami piszemy razem

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaa
autorko, nie poddawaj sie. Tymbardziej, ze Twoja waga wzgledem wzrostu jest idealna!

Gość Rozsterka życiowa
Ja pierdziele, co to za teksty do autorki w ogole? Ile wy macie lat zeby tak pisac? zachowujecie sie jak malolaty.. obrazanie i kpina cieszy was? najwyrazniej macie problem ze soba! Autorko ja wiem jak jest w UK.. faktycznie pogoda przytlaczajaca.. Ale co do wagi to przesadzasz! moze masz inny problem, np z wygladem. Czujesz sie nie atrakcyjna ? Ja nie narzekam na urode ale przy moim wzroscie 58kg to duzo i tez czuje niechec do siebie.. i wiesz co Ci jeszcze powiem?! nie potrafie sobie odmowic jedzenia! sam zapach mnie przyciaga chociaz staram sie opanowac ! :P wiec rozumiem Cie ale przy wadze 51kg z tym wzrostem to naprawde nie duzo, uwierz! nie skupiaj sie na tym bo popadniesz w kompleksy!

Gość tupiesz nóżką w każdy weekend
chciałam poznać bogatego wyspiarza, a tu nawet Pakistańczycy się mną nie interesują. dlaczego? dość mam jużtej samotności

Dziękuję za dobre słowo. Sama juz nie wiem,dbam o siebie jestem kosmetyczka i to ja powinnam pocieszać tak moje klientki. I właśnie tak postępuje ale tylko w pracy a do samej siebie nie potrafię. Chyba złapałam jakas depresje.

Kretynie od poznania wyspiarza nie podszywaj się.