Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaaa

Dziewczyny co robić ???

Polecane posty

Gość juliaaaa

Jestem w 13 tc to jest moja pierwsza ciąża i z tym pojawia się wiele pytań ... dzisiaj rano miałam plamienie, bardzo brązową krwią .. raczej delikatne .. nic mnie przy tym nie bolało .. czułam się normalnie ... czy to normalne? wizytę u lekarza mam dopiero 18 i nie wiem, czy nie pójść wcześniej .... pomóżcie ..

Gość zxzx
A telefonicznie skontaktować się nie możesz z lekarzem?

Gość juliaaaa
Będę dzwonić, ale dopiero koło 13, bo wcześniej nie da rady ;/ nie wiem co o tym myśleć :(

Gość Heidi Klummmm
do wizyty mozesz nie doczekac, przyczyn plamien moze byc wiele, jesli nie chcesz stracic ciazy to idz do lekarza chocby na dyzur do szpitala

Gość . Mama dwójki
Mi lekarz na każdej wizycie powtarzał, że z każdym krwawieniem mam od razu zgłaszać się na IP.

Gość psasszz
masz niedomogę lutealną czyli niski progesteron

Gość postanawiam...
ja tez w miej wiecej tych tyg troche plamilam- kilka kropli doslownie, brazowe, zadnych boli. Wszystko bylo ok ale lekarz przepisal mi na miesiac duphaston , tak w razie czego. Jak sobie obliczylam to w tych dniach, w ktorych plamilam, to powinnam okres dostac (oczywiscie gdybym w ciazy nie byla) nie wiem, moze to ma jakis zwiazek?

Gość marcowa mama
ja miałam plamienie w pierwszej ciąży, bardzo delikatne...mimo, że od razu poleciałam do lekarza, brałam duphaston i leżałam-skończyło się poronieniem :( Teraz jestem w drugiej ciąży i plamienia też miałam na początku, wypadały tak w dniach kiedy powinna być miesiączka. Skończyło się dobrze, niebawem zaczynam 9 miesiąc ciąży :) Tak więc nie ma reguły na te cholerne plamienia... 3mam kciuki za Was! :) mimo wszystko staraj się nie denerwować

Gość daga2307
Lepiej idz do lekarza. ja jestem w 9 tygodniu i wlasnie wrocilam ze szpitala (5 dniowy pobyt). tez zaczelo sie od niewielkich krwawien, dzownilam do lekarza, mowil zebym sie nie denerwowala. bylam 18 na wizycie, tez wszystko ok az w piatek polecialo tyle krwi jak przy okresie. teraz jest ok ale wiem, ze zadnego plamienia nie mozna lekcowazyc