Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keep_calm_and...

czy mogę być spokojna czy mogę mu wierzyć???

Polecane posty

Gość keep_calm_and...

Cześć dziewczyny (i chłopaki). nadszedł mój czas na napisanie postu......:/ liczę na szczere sensowne odpowiedzi. wczoraj zobaczylam na fejsie mojego faceta wiadomości z jedną laską. od miesiąca ma ją w znajomych, wiedzialam ze go zagaduje bo mi mowil, w poniedzialek powiedzial że znowu go zagadała i wiecej z nią nie bedzie gadac. jak przejrzałam te wiadomości myślałam że spadnę z krzesła - codziennie w pracy z nią sobie świergotał, ona po prostu w tak bezczelny i nachalny sposób sie do niego podwalała, pytajac go np. jakie on lubi cycki, bo ona ma takie i takie....nie rozmawial z nia w taki sam sposob, nie flirtowal, zbywał gdy zadawala takie pytanie ale po co w nia w ogole gadal?????? tak czesto??? znalazl sobie ku*wa przyjacioleczke do zwierzen:/// wczoraj sie strasznie wkurwilam jak to zobaczylam bo nawet jej nie powiedzial ze to jest nie na miejscu,wie ze on ma dziewczyne doskonale, wie ze mieszkamy razem ale jak widac nie jest tym przejęta:// nienawidze takich ścier które czerpią satysfakcje z rozwalania czyis zwiazkow:/ moje pytanie do pań (i panów) czy moge mu wierzyc? powiedzial mi w poniedzialek ze go zagadala i że wiecej z nią nie bedzie gadał ale zapomniał wspomnieć o takim malutkim szczególe - dlaczego? nie powiedzial że miałam racje, bo od poczatku czulam ze ta laska bedzie cos od niego chciala:/ nie powiedzial ze sie podwalała, ze tak czesto z nią gadal, że byl dla niej miły :/ czy faceci są tacy ślepi i naiwni i nie widzą kiedy jakas laska probuje sobie ich owinąć wokół palca udając przyjaciółke czy tak naprawdę widzą to i tylko łechcą swoje pojebane męskie ego tym że jakaś na nich leci....?:/// powiedział że więcej z nią rozmawiać nie bedzie, ze jak bedzie dalej zagadywac napisze ze nie ma przyjemnosci z nią utrzymywać kontaktu....mam w to wierzyc....? nie chce mu szpiegowac wiadomości męczy mnie cos takiego ale chce zeby byl ku*wa szczery:-/ porozmawiajmy pliz

Gość keep_calm_and...
up up up

Gość trener activ
pewnie jest ładniejsza od ciebie

Gość majóweczka 2012
Witam Ja bym sie tym tak bardzo nie przejmowala, pewnie to taki typ faceta jak moj czyli jest mily do wszystkich. Ja opowiem Ci troche o moim facecie a mianowicie, w towarzystwie usmiechniety zabawny itp, na poczatku mnie to denerwowalo bo laski sie nim zachwycaly itp ale zauwazylam ze on jest mily zarowno dla facetow jak i dla kobiet. Jego sposob rozmowy z kobietami (nawet nie umiem tego nazwac) nie flirtował ale zawsze uprzejmy, Laski na gg do niego pisza on odpowiada zawsze grzecznie też twierdzi ze nie ma ochoty z nimi rozmawiac ale nigdy wprost zadnej tego nie powiedzial , sam nie ciagnie rozmowy ale zawsze odpowie na zadane pytanie.

Gość ahsajasllaa
Moim zdaniem jesteś nawina :O przecież on ma swój rozum, widział co ona mu pisze i nie reagował na to tak jak Ty byś chciala... Kobiety mają dziwną przypadłość kreowania facetów jako "marionetek" będących w sidłach zlych kobiet. A to jest wg mnie gówno prawda. Możesz mieć pretensje tylko do swojego faceta, bo to ON jest Twoim facetem, a ta laska jest wolna i może robić co CHCE! Jeżeli Twoj facet byłby w porządku w stosunku do Ciebie to skończył by te durne rozmowy a nie pisał z nią na temat biustu :o

Gość keep_calm_and...
to jest żałosne czemu baby tak robią.....upatrzyla go sobie i robila nachalnie wszystko żeby owinąć go sobie wokół palca, niestety gaworzył z nią sobie o wszystkim ale do czasu, jak skumal ze ona chce czegos wiecej - to co,wczesniej tego nie zauważył?? skoro ja juz wiedzialam od razu że to bedzie taka sucz ktora sie bedzie przystawiać...nie jest ładniejsza ode mnie, jest raczej mało atrakcyjna....pytała go jakie on lubi cycki i sama napisała że ona ma małe, to jest normalne...? :/ co byście zrobiły dziewczyny, był spokojne czy kazały sobie pokazać jak on załatwił sprawe? boje sie że znowu o czyms nie powie "żebym sie niepotrzebnie nie denerwowała"......a może mam sie czym denerwować...? cala noc nieprzespana i ścisniety zoladek taka szmata bedzie sobie wyobrazala bog wie co......://// hate this shit :// miałyście tak??? jak załatwilyscie sprawę by odzyskać spokój ducha...?:-/

Gość keep_calm_and...
ahsajasllaa - dokładnie to samo mu powiedziałam. czy on życzyłby sobie żebym debatowala z jakims kolesiem na temat jego kutasa i jakby sie wtedy poczuł?:/ i że moze i powiedzial ze nie bedzie z nią wiecej gadał ale mam teraz pewnosc ze w takiej sytuacji NIE zareagowal tak jak powinien,nie upomnial jej ze to nie na miejscu, cokolwiek:/// nie zachowal sie moim zdaniem tak jak powinien, chcial sam po cichutku sprawe załatwić:/ i jak zwykle powtarza "żebym sie nie denerwowała" denerwuje sie a nawet WKURWIAM kiedy odkrywam takie rozmówki i on mi o nich nie mowi, nie fakt ze tak jest bo jest przystojnym facetem tylko że sam NIE POWIE :/ wtedy bylaby inna reakcja z mojej strony,on tego nie kuma. ja takie cos postrzegam jakos brak lojalnosci,moze jestem przeczulona na tym punkcie,moze mam spaczone spojrzenie na świat ale ojciec cale życie zdradzal moja matkę a ja nigdy nie bede sie na cos takiego godzić :-/

Gość ahsajasllaa
Ja na Twoim miejscu bym się z nim nie wykłócała. Powiedziałabym tylko jedno - jeżeli chcesz sobie pisać z lafiryndami to droga wolna, oddaje Ci Twoją wolność. Zobaczysz ze to odniesie o wiele większy skutek niż suszenie mu głowy, wykłócanie się i analizowanie tego wszystkiego. Niech wie, że z Tobą nie można pogrywać.

Gość keep_calm_and...
tak zrobiłam, ja mu powiedziałam że niech sobie robi co chce bo to jego życiu ale ja wcale nie musze sie godzić na to zeby sie na to godzić, nie zamierzam wyglądać jak moja mama, jak cień człowieka,smutna, roztrzesiona,zaplakana,wiecznie zestresowana zdradami ojca, po prostu ja czegos takiego bym psychicznie nie wytrzymała:/ powiedzialam też że jeśli to jest dla niego granica jezeli chodzi o rozmowy z kolezaneczkami to ja bede miala podobną granice z kolegami,jeżeli wg niego to jest wporządku. nawet sobie nie wyobrazacie jaka jestem wsciekla, a ta kretynka "lubi" dokladnie KAŻDĄ JEDNĄ rzecz jaką on wrzuci na fejsa i przez ost 2 tyg "polubiła' WSZYSTKIE zespoly, filmy ktore on lubi, zeby pokazac jak to ona ma z nim wiele wspolnego,pozerka.......:/// mam nadzieję że bedzie ze mną szczery. moze jakis facet sie wypowie? czy facet czuje sie lepiej jak takie cos zalatwi sam,nie mowiac dziewczynie?:/ czy sie po prostu boi reakcji?:/

Gość ahsajasllaa
Nie ty tak nie zrobiłaś. Do niego nie dociera marudzenie, użalanie się nad sobą. Masz powiedzieć tylko jedno zdanie i tyle. Decyzja należy do niego.

Gość keep_calm_and...
teraz na pewno sppokojna nie mam pewnosci czy bedzie gadal czy nie bedzie,rownie dobrze moze pieprzyć że nie a gadac. a jakby jej napisal ze nie moge z nia dluzej gadac bo dziewczyna jest zazdrosna to by mnie po prostu kurwica strzeliła.............

Gość ahsajasllaa
No i co teraz zrobisz? Będziesz go sprawdzac? Czekać na jego potknięcie?

Gość keep_calm_and...
nie, nie chcę tego bo wykończę i siebie i jego :/ i nie chcę żadnego jego 'potknięcia' również....:/

Gość ahsajasllaa
No to zrób tak jak mówie. Powiedz mu, że więcej nie chcesz na ten temat rozmawiać ale, żeby wiedział jedno, że jak chce pisać z lafiryndami to droga wolna, niech to ci tylko zakomunikuje a Ty mu zwrócisz wolność. Jeżeli poraz kolejny zobaczysz, że gadał z kimś w taki sposób to wywal go z mieszkania.

Gość keep_calm_and...
raczej siebie wywalę...mieszkam u niego:/

Gość wredniucha10
aha! czyli dupa za kąt i garnek - wtedy niestety - morda w kubeł

Gość ahsajasllaa
Rozumiem Cie, że jesteś zła. Tylko czy on wczęsniej wykazywał jakieś oznaki takich zachowań? Tzn czy to jest taki podrywacz ?

Gość ahsajasllaa
Bo są faceci, którzy z natury nie potrafią usiedzieć z dupą w miejscu. Albo to zaakceptujesz albo lepiej skonczyć to dla wlasnego spokoju psychicznego. Takiego typa nie zmienisz.

Gość ahsajasllaa
Jest jeszcze trzecia opcja - on to skończy jak będzie miał dosyć Twoich kłótni, żaleń i histerii.

Gość keep_calm_and...
nie nie,to w ogole nie taki typ faceta. jak cos jest na rzeczy to od razu mi mwi,on nie szanuje takich bab. zadzwonil teraz,powiedzial że glupi i naiwny jest,że myslal ze ona nic nie chce, ze ma swiadomosc ze nie zrobil tak jak powinien bo powinien jej cos chamskiego od razu napisac,ukrócić te jej gadki , a nie zrobil tego. ze nie ma przyjemnosci utrzymywac z nią kontaktu i nie bedzie utrzymywal że jakby to zrobil to bylby (cytuje) "śmieciem bez honoru". do takich doszedl wniosków.

Gość ahsajasllaa
No to daj mu już spokój, nie wracaj do tego tematu. Ale w ukryciu obserwuj czy rzeczywiście jest w porzadku... ale tak, żeby sie nie zorientował, bo może zarzucić Ci brak zaufania.

Gość LadyMakbet111
hej , wiesz ja mialam jesz\cze gorzej , bylam swiadkiem bardzo flirtujacych waidomosci zkolezaneczkami , i jedna glowna pinda ktora tez sie tak perfidnie kleila..... on powiedzial ze ,,,oj tak moj blad ale juz teraz tak nie gadam z nimi '' jaaaaasneeeee.... wykasowal fb z telefonu i tyle z mojego sprawdzania.. nie wierze mu , i nie rozumiem po co facet w zwiazku rzekomo bardzo zakochany szuka wrazen w glupich gadkach !

Gość keep_calm_and...
ja dziewczyny jestem BARDZO przeczulona na tym punkcie bo w zeszlym roku okazalo sie że nauczciwszy,najlepszy,najrzetelniejszy facet jakiego znam czyli moj ojciec od lat mamie doprawia rogi,to byl taki szok,obrzydzenie żal że nawet nie jestem w stanie tego opisać....i moja biedna mama......:/ ja chce mu dac spokoj, dobrze ze doszedl do jakis refleksji. temat zaczal sie wczoraj,dzisiaj chce zeby sie skonczyl. nie bede sie upokarzac łążąc za nim i pitoląc mu o tym:/ Lade Makbet nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu,dla mnie to zajebisty brak lojalnosci,cos niedopuszczalnego,moj na szczescie nie flirtowal......:/// jak sobie z tym dalas rade?dalej z kurwami trzymal kontakt?

Gość keep_calm_and...
ktoraś tak miała jeszcze dziewczyny...? lub ma?

Gość LadyMakbet111
keep_calm_and wiesz co sama nie wiem jak tio bu tak zwyczajnie odpuscilam :-/ tzn raz na zawsze nadszarpnal zaufanie i mu juz nnie uwierze nigdy. Mi sie wydaje ze dalej to robi,moze nie az w takim sopniu i moze nie bajerujacym, ale wciaz , po co wogole odpisuje im , po co mu kolezaneczki? wczesniej mi sie tlumaczyl ze oo ze on wcale nie mial zamiaru flirtowac z nikim, ze poprostu od zawsze tak pisal z laskami, i ze to ja mu usiawdmilam ze one moga to zle odbierac.... eh powiem Ci szczerze ze nie wiem co teraz zrobic, juz nie bede miala mozeliwosci sprawdzania mu tego, plus jestem pewna ze on kasuje te rozmowy..nie potrafie zaufac.. a w przypadku Twojego faceta, tez moim zdaneim sie glupio tlumaczy jak moj ze ,, o nie wiedzialam ze to zle odbierze itp '' przeprawszam bardzo jak facet daje wolna reke lafiryndzie na wypisywanie takich rzeczy to znaczy ze nuie ma nic przeciwko....... ehhhh

Gość keep_calm_and...
indeed.

Gość LadyMakbet111
no wlasnie...... u Ciebie to przynajmniej bylo jednorazowe .. nie rozumiem tez po co laski widzac ze facet jest w zwiazku sie koorva lasza do niego... eh

Gość OOo bardzo dobry temat
Jesteście parą - Wymagaj od niego! Powiedz, że to tak nie może wyglądać. Spytaj że czy on nie miałby nic przeciwko gdybyś ty pisała neutralnie z facetem który pyta się Ciebie jakie fiuty lubisz, bo on ma TAAAKIEGO! Pewnie nie byłby zachwycony. Określ swoje stanowisko w tej sytuacji. JESTEŚ JEGO KOBIETĄ, NIE PODOBA CI SIĘ TO, OBOJE WIECIE ZE TO POSUWA SIĘ ZA DALEKO WIĘC NIECH Z TYM SKOIŃCZY. Ty nie robisz mu takich numerów. Fajnie, że nie chce on dalej utrzymywać z nią kontaktów, ale powiedz, że chcesz żeby to on dał jej kosza, żeby powiedział że to już przestaje być zabawne i ma przestać, albo zagadaj do laski i powiedz, że Twój facet Ci o wszystkim powiedział i powinna przystopować bo się ośmiesza tymi desperackimi gierkami. On pewnie nie spławił jej bo cieszy się, że jakaś laska na niego leci. To go dowartościowuje. Nie szukaj w sobie winy, ale gdy on zerwie z nią kontakt to pomyśl co ty możesz zrobić, jak karmić jego ego, żeby przymilanie się innych lasek nie ruszało go w takim stopniu. Kobieta musi być samodzielna, ale czasami poproś swojego faceta o pomoc 'Kochanie, pomożesz mi w tym? To dla mnie za ciężkie'. On Ci pomoże i poczuje się jak heros! Faceci też pragną komplementów. Mów mu, co w nim lubisz. Słuchaj, założę się, że gdyby jakiś koleś zaczepił Cię w klubie i powiedział, że masz fajną dupę nie strzeliłabyś mu od razu z pyska, może nawet uśmiechnęłabyś się do niego. A dlaczego od razu go nie spławiłaś skoro to nie wypada? BO LUBISZ KOMPLEMENTY! Ale to nie znaczy, że nie kochasz swojego chłopaka i chcesz go zdradzić.

Gość gość
W sprawach miłosnych i nie tylko konsultuje się z Paulusem (wrozbitapaulus.pl) , pisze on całą prawdę, wszystko co przewidywał w moich sprawach się potem ziściło.