Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkdfhjsdhfjhfjsdfsdfsdfsdfd

udąło mi sie znaleźć pracę :P trzymajcie kciuki

Polecane posty

szukałam długo. jutro idę pierwszy dzień :P musiałam się pochwalić

teraz nareszcie będę zmęczona i zajęta bo w weekendy się dodatkowo uczę, więc tylko jeden dzień wolny będzie na 2 tygodnie :) wiem, że będzie ciężko ale lubię takie życie :)

:/ mondrala sie odezwała

Gość bcbc
jaka to praca?

Gość mozektoschetny
:O Mam nadzieje ze w liscie motywacyjnym nie napisalas ze jestes "MONDRA" :o ŻENADA JAK MŁODZI LUDZIE MOGĄ POPEŁNIAĆ TAKIE BŁĘDY ORTOGRAFICZNE.

Gość sweswesweswe
no to gratulacje, napisz co to za praca i ile szukalas?

Gość patrycja czartoryska
mondrala? Mondrala? MONdrala? MONDRALA??????????? gdzie ty pracujesz abderytko -analfabetko? w sortowni smieci?

ja pierdole..żal mi was... :/ z ortografią u mnie wszystko ok... czy jak bym napisała "fszystko okej u mnie s ortografiom" to też puści wam śmierdząca żyłka jadu i gówna która zalewa teraz każde forum odnośnie błędów ortograficznych którzy czasem popełniają je umyślnie ?? praca biurowa.

partycja czartoryska - ty zapewne nie pracujesz nigdzie, bo nikt normalny nie zatrudniłby osoby tak pełnej nienawiści, a ludzie pełni nienawiści to ludzie którzy nie mają sobą nic do zaoferowania i żerują w internecie jako anonimowi hejterzy... tylko narzekać i nic więcej :/

i widzę, że znasz dobrze wymagania na pracownika sortowni śmieci...często przeglądasz takie oferty pracy ??

Gość fkjtydit7
To nie jest jad ale jeśli przyszły pracownik biurowy pisze "mondra" zamiast "mądra" to pożal się Boże naprawdę, poziom podstawówki się kłania.

fkjtydit7 - do tego czytanie bez zrozumienia :] kłania się podstawówka to było celowo napisane..tak jak inne teksty na kafeterii w stylu Lądyn, japąki :/ idźcie się leczyć, bo mam wrażenie że niektórzy specjalnie tu wchodzą ze słownikiem sprawdzają poprawność ortograficzną, żeby zaistnieć :D P.S. mam w swoim komputerze taką opcję, że podkreśla mi błędy ort. i nie martwcie się największy głąb potrafi z tego korzystać :]

Gość weerwerrrtrt
mnie bardziej wkurwia: 'poprostu',' na prawdę'... u ludzi z wyższym wykształceniem, mam na to alergię...

Gość vbv34
Dziewczyno jakie udowadnianie ? Nie znam się na dzisiejszej modzie a skoro mówisz że wszyscy robią takie celowe błędy to szczerze mi wstyd i już się boję co w przyszłości z tej głupiej młodzieży wyrośnie. Już teraz mamy poziom gówniany.

przepraszam za błond "kąputerze" miało być oczywiście :P idę zjeść coś nara głomby kapuściane :)

mnie najbardziej wkurza jak ktoś używa słowa "bynajmniej" i nie wie co ono oznacza :)

a jeśli chodzi o ta "modę" to nie spotkałam się chyba z tym nigdzie indziej jak na kafeterii... więcej luzu. co innego jakbym napisała "chuśtawka" czy "morze pujdę"

gratuluje znalezienia pracy. alez mnie wkurwia to wieczne pierdo-lamento na temat błędów ortograficznych. tez czasem mowie czy pisze celowo niepoprawnie (efekt ogladania 'swiata wg kiepskich';d) a tępaki nie potrafia tego zrozumiec tylko pieprza o slownikach. dajcie se siana ludzie..

Gość gocha es
gratuluję :D ..i odzywaj sie co u ciebie

Gość DDFSAAFSDSAFF
aktos mowi caly czas,,aczkolwiek,, mam alergiue na a czkolwiek wiecie:-P

gratulacje;) Przygotuj sie. Ja jestem straceńcem i szybko nie znajdę pracuszki,nie w tym kraju napewno.