Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej, mam pytania. Kochałam się z chłopakiem 5 stycznia, okres przyszedł 11 stycznia, więc teoretycznie były to dni nie płodne. Podczas stosunku pękła nam gumka. Okres był normalny jak zawsze. 28 stycznia zrobiła bete i wyszła

Gość hjhjhjj
ile wyszła ta beta?

napisz mniej lub więcej niż i tu liczbę Choć jak okres miałaś to pewnie w ciąży nie jesteś.

Gość qwqe
Nie ma ciąży więc nad czym tu myśleć?

Gość qwqe
różne lab. to rózna czułość sprzętu mogła być. I cała tajemnica. Każde lab. ma swoje normy wg których patrzy się po wynikach. Skoro nadal uważasz że to ciąża to zrób jeszcze raz betę. Ale moim zdaniem to nie ciąża -patrząc po wynikach bety jak i z uwagi na fakt iż po wpadce miałaś okres.

Wyniki są różne bo testy w laboratoriach też są różne. Na pewno nie jesteś w ciąży.

Gość zrobiłaś za wczas betę
to teraz to już rozumiem. bo wcześniej jakoś nieskładnie napisałaś :o. Wydaje mi się że nie jesteś w ciąży, choć jakby nie było to jednostki delikatnie rosną w górę, lecz dopiero beta od 5 wzwyż oznacza ciążę. Spokojnie oddychaj, poczekaj do dnia @ i wtedy zatestuj ;)

Gość autorko.....:/
matko jedyna:/ zaraz okres nie będzie o niczym świadczył i wszystkie kobiety pomimo tego,że okres był o czasie i taki jak zwykle będą robiły testy i wmawiały sobie,że są w ciąży... No normalnie jakieś niepokalane poczęcia:D Dziewczyny dajcie na luz-bo przez takie myślenie seks nie będzie dla Was żadną przyjemnością. Mi nigdy do głowy nie przyszło żeby pomimo okresu robić test,a co dopiero betę:/

Gość autorko.....:/
ale po co ona ma powtarzać test czy betę??? Seks w dni niepłodne i parę dni po nim normalny okres,do tego negatywna beta:/

nic nie znaczy. Napisała tak mętnie że zrozumiałam że miała wynik 30 a miałam dwa razy poniżej 5 czyli na 100% nie jest w ciąży.

Gość qwqe
Jak mówią do 3 razy sztuka -więc moze 3 beta hcg w końcu przekonałaby autorkę że ciąży nie ma. Bo inaczej nie dociera jak widać. :)

T o jeszcze może dodam że przy wyniku poniżej 0.1 norma dla nieciężarnych jest poniżej 5.3, a przy wyniku poniżej dwa norma dla nieciężarnych wynosi poniżej 4.

Gość moimmoimzdanieeemmMoim zdanie
poniżej 4???? Co Ty pier....

Gość moimmoimzdanieeemmMoim zdanie
poniżej 5 nie ma ciazy dziecko...

Gość Nie jesteś w
ciąży. Dwa wyniki masz poniżej 5 i to w dwóch róznych labolatoriach.

Gość przytyłam trarara
nie jesteś w ciąży!Nie wiem po co jeszcze ciągniesz ten temat:/ Stosunek w dni niepłodne+OKRES+negatywna beta!!! Wierzysz w niepokalane poczęcie czy co???:/

Gość przytyłam trarara
Dziecko nie bierz się następnym razem za sex:/ Niby jak możesz być w tej ciąży??? Seks w dni niepłodne,okres i do tego 2 negatywne bety!!!

Gość ,asbdhjksbkjasbc
OMG masakra jakaś.... Po co uprawiać sex spkoro po tym 2 miesiące bedziesz sie martwic czy w ciąży nie jestes, wez się za naukę...