Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdfdfdyt

czy zawsze po ciąży na brzuchu jest pionowa linia i od czego?

Polecane posty

Gość dfdfdfdfdfdyt

?

nie po ciąży tylko w ciąży i nie zawsze. pojawia się ona pod wpływem hormonów - ale nie u każdej kobiety. po porodzie po jakimś czasie znika

ja praktycznie nie miałam wcale a niektóre kobiety mając ciemnobrązową. To sprawka hormonów.

Gość kokoszka123
sprawka hormonów, ja w ciąży nie miałam a po ciąży mam mimo, że od porodu minęło 5 tygodni;)

Gość taka.jedna.ja
ja mialam tylko w ciazy z synem, kreska zniknela jakis 2-3 tyg od porodu calkowicie w ciazy z corka nie mialam zadnej kreski

Gość równa babka 26
ale nie rozumiem po co ta kreska, nawqet jeśli od hormonów to jak to jest ze to jest kreska

hehe no hormony ;) organizm ludzki jest nieprzenikniony :P tak samo jak ciemnieją sutki, okolice pach i narządów rodnych - tak samo niektórym kobietom pojawia się kreska, włosy na brzuchu itp wszystkie te zmiany znikają po porodzie (do paru mies)

Gość a nasza
ja jestem 2 miesiące po porodzie i nadal mam kreskę na brzuchu

Gość gość
Ja mialam od 3 trymertru. miesiac po porodzie cc i nadal jest bardzo widoczna ciemnobrazowa. czytalam ze u niektorych znika po tygodniach a u innych kobiet nawet po roku lub dwoch. mi osobiscie ona nie przeszkadza

U mnie 7msc po porodzi nadal jest. Po pierwszym była też ale krócej, teraz tak od jakiś 2 tygodni dopiero widzę, że się rozjaśnia to może akurat zdąży zejść póki lato bo mi bardzo przeszkadza