Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaprzedszkolanka

przedszkole

Polecane posty

mamy potrzebuję rady w kwestii zapisów do przedszkola mam przeczucie, że moje dzicko sie nie dostanie do najbliższego przedszkola, jest ich kilka w okolicy, czy mogę złożyć dokumnety do tych kilku przedszkoli? czy tylko do 1 wybranego, jak to jest i co z elektronicznymi zapisami,w 1 minucie do tych kilku nie złoże formularza, i po co stosuje się wyścig w składaniu elektronicznego zapisu?

Gość wdwdwd
W ubiegłym roku w moim mieście wpisywało się w jednym formularzu trzy przedszkola w kolejności od tego, na którym najbardziej zależy a na wysyłanie formularzy było ok.2,5 tygodnia i czas wpływu się nie liczył.

jak zapisywałam córkę to nie było elektronicznego zapisu. zapisałąm ją do 4 -rech. nigdzie sie nie dostała :P

zapomniałam dodać, że dziecko ma na imię Azor

meeaaa no właśnie tego sie obawiam od czego zależy czy dziecko sie dostanie czy nie? wiem, ze punkty, ale czy coś jeszcze można zrobić?

łahahahaha bardzo śmieszne, dobrze, że chłopcy mają ubaw po pachy

hmm z tego co sie orientowałam to pierwszenstwo miały dzieci które ukończyły 3 lata, potem z tych dzieci najpierw dzieci samotnych matek, ble ble ble a na koncu dopiero dzieci obojga rodziców pracujących... i u nas zaważył pewnie fakt, że nasza córa miała miec we wrzesniu (w dniu pojscia do przedszkola) 2 lata 9 mies. wiec nie ukonczyła 3 lat, do tego ma obydwoje rodziców... więc się nie dostała ;)

codziennie wieczorem zatrzymuję na ulicy karetki pogotowia i składam pacjentom życzenia szybkiego powrotu do zdrowia :classic_cool:

aha, no moje będzie miało ponad 3 lata a czy składa sie jakąś info o zarobkach rodziców?

nie powiem, twórczy ten podszyw, wręcz zabawny, chciałabym mieć taki dar wymyślania na poczekaniu

nie. zarobki ich nie interesują. we wszystkich wnioskach (4 różne przedszkola) wystarczyło wpisac adres i telefon do pracy.

aha bo sąsiadki, a w zasadzie ich mamusie różne cuda wymyślają, zeby cię zdołować dzięki za informacje

te sąsiadki najczęściej wykonują podskoki z jednoczesnym klaśnięciem powyżej głowy, czyli tzw. pajacyka

Gość dddddee
matka powinna siedziec w domu z dzieckiem a ojciec powinien zarobić na dom! Kiedy wy to w końcu zrozumiecie?