Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

prawy

Polecane posty

Czy 28letni prawiczek może liczyć na atrakcyjną dziewczynę, czy jest z góry na straconej pozycji? Dodam, że jest to moja sytuacja...

Gość pomaranczlala
Jest szansa na laskę, ale nie będzie łatwo. Jaki jest Twój typ? Dlaczego jesteś prawiczkiem?

krwawy: jaki to -wg ciebie- warunek? pomaranczlala: trudno mi powiedzieć dlaczego. Długi czas po prostu lubiłem być sam. Nie mam określonego typu dziewczyn, który mi się podoba.

ogólnie nie jestem brzydki... niedawno zainteresowałem się sprzątaczką w salonie fryzjerskim, do którego chodzę. Dowiedziałem się, że chce być fotomodelką...

Gość popycham tylko posty
++

Gość popycham posty
+

Ciągnie swój do swego ;) Cóż jeśli zależy ci przede wszystkim na atrakcyjności to pozdro. Ja tam szukałem swojej przede wszystkim pod wzgledem ile ma oleju w głowi i mam mądrą i piekną w jednym :) ale ok każdy ma swoje ambicje nie wnikam

ja akurat mam pracę biurową jeżeli o to ci chodzi. Jest ładną dziewczyną, a nie jakąś blacharą czy tipsiarą. Ma 22 lata. Nie jest może zbyt inteligentna, skończyła tylko gimnazjum i potem poszła do pracy. Ja mam studia, ale nie każdy ma tyle szczęścia, żeby móc sobie pozwolić na studiowanie. Zresztą, nie to jest w życiu najważniejsze ile kto ma inteligencji, tylko jakim jest człowiekiem.

Bardzo ładnie ująłeś, że chodzi ci tylko o atrakcyjność dziewczyny ;) standard. Btw coś z tobą też musi być nie tak skoro masz 28 lat i nic...

Gość pppppppodnosze
m

Gość pomaranczlala
No to na taką nie masz szansy :) .