Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcia09

Basen...?

Polecane posty

Witam chciałam was zapytać co sądzicie o posiadaniu własnego basenu w ogrodzie? przyznam szczerze że przeglądałam kilka ofert poszczególnych firm i jestem trochę nie w temacie a chciałabym sobie takie cacko sprawić... Zainteresowała mnie oferta firmy BASENLAND... czy ktoś z was miał już styczność z tą firmą? Dziękuję z góry za odpowiedź...;)

Gość Alicja+
Nie miałam styczności z tą firmą ,ale sądze że basen w ogrodzie to głupi pomysł (rozumiem że mieszkasz w Polsce)...za tą kase wolałabym jacuzzi w łazience :D

Gość Eeerrr
Za ta kase wolalabym mini silownie albo kort tenisowy, poza tym nie zatrudnilabym formy o nazwie BASENLAND! haha OMG haha

No niby racja ale w jacuzzi nie popływasz..;) A ja chcę sprawić taki basenik nie tylko dla siebie ale dla całej rodziny...;) Ale czy jest to naprawdę aż tak zły pomysł? I czy kosztowny?

Gość camerun
pod tym względem lepsza jest firma animus www.animus24.pl

Gość gość
Ludzie Basenland, Starpool i jeszcze parę innych to tylko sposób na wyciąganie pieniędzy od ludzi. Produkty i usługi tych firm łagodnie mówiąc, pozostawiają wiele do życzenia. Ludzie stwarzający pozory profesjonalistów odwalili takie wpadki przy montażu basenu u mnie w Augustowie i wzieli za to nie małe pieniądze, że pierwszy lepszy laik miałby większe pojęcie o sprawie. Unikac i jeszcze raz unikać !!!