Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

jest tu kto? reaktywacja

Polecane posty

WZorrowa, jasne, że tygrysy... jak to genialnie napisał Michał Ogórek, kiedy napadaliśmy na Irak: Tygrysy Eufratu :classic_cool:

levviatan - tu masz rację, domeną kobiet jest zamartwianie się problem,ami. Jesli jednak zauważony problem przez osobę yntylygyntną będzie zbyt dużyu dla niego samego, to doopa zbita :) Szczerze powiedziawszy ja się zaczęłam teraz zastanawiać nad tym co doktorek napisał, fakt faktem jak się komuś chce to to wszystko jest bez znaczenia. Ale mi się teraz zachciało :/

Mi się chce zawsze... tylko że już wszedłem niestety w ten wiek, że "chcieć" niekoniecznie znaczy "móc" :classic_cool:

ja mogę chcę i tak już bym chciała żeby pozostało :D to chyba jedna z przyjemniejszych form spędzania czasu z drugą osobą :D

pxpt5pxpt5 -> Ale wątpię abyś to zrobiła z pierwszym lepszym ;) Ale, no własnie, inteligentna osoba zastanowi się czy lepiej z byle kim czy uniknąć sytuacji że ani adresu, ani telefonu a dziecko ojca nie ma

levviatan - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :) jeśli inteligentnej osobie będzie zależeć na określonych priorytetach, a tym priorytetem będzie wieczne bzykanie się, nie będzie jej przeszkadzać to, że ani adresu, ani telefonu :D ojcem dziecka się przejmować nie będzie bo wcześniej się odpowiednio zabezpieczy :D nie no, oczywiście że nie z każdym lepszym :D ale teraz weszłam w ten wiek, że ciągle bym chciała... my chyba ten sam rocznik ;)

"za trudne to dla mnie do zrozumienia" Dzięki, Doktoru 🖐️ Już myślałem, że tylko ze mną coś nie teges :P

jeśli Twoje informacje na temat rocznika są niesfałszowane to prawda :D jak to nie, a brak sexu? :D to jest metoda ;)