Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

jest tu kto? reaktywacja

Polecane posty

dziękuj e :) więc... Levviatan jesteś jeszzcze? Ktoś może się wypowiedzieć w tamtym temacie?

był był. Pytałam w nim czy macie punkt odniesienia, jakieś konkretne stanowisko/zdanie na temat: czy jest różnica między sexem inteligentnych a głupich

a różnica jest taka, że inteligentny człek przewiduje wszelkie opcje i implikacje, a głupi dyna, żeby dymać i dlatego głupi się mnożą jak króliki

levviatan - odnosząc się do Twojego posta którego nie pamiętam do końca, konkluzja mi się nasuwa tylko jedna - i tak mają łatwiej :D to prawda, że w związku musi być dobrze w łóżku, nie szuka się przynajmniej czegoś na boku. Chyba że to efekt uboczny zboczenia..

doktor - to prawda. Dodaj do tego pewne niuanse i delikatne dysonanse które są widoczne tylko dla tych trochę używających mózgownicy i już mamy ciężej :/

pxpt5pxpt5 ->oj na pewno nie maja łatwiej w życiu. maja taką samą trudność pytanie tylko jak sobie z nią radzą.

pxpt5pxpt5 -> jeśli tym używającym jest ciężej z takich powodów to znaczy że coś źle tą mózgownicę używają.

"dlatego głupi się mnożą jak króliki" Dlatego od razu otwarcie pisałem, żem gupek :P

nie wiem na ile jest mój punkt widzenia jest uwarunkowany pewnego rodzaju przywarami, a na ile tym, że po prostu jestem babą, ale wydaje mi sie, że tak jak napisaliście wyżej - zaspokajane są zwierzęca potrzeby, byleby skończyć... Ja osobiście mam problem z tym, że jeśli coś mi chodzi po głowie i nad tym rozkminiam, z automatu jest mi ciężej się skupić, oddać w całości. Natomiast abstrahując od tego i nawiązując do zwierzęcego popędu, inteligentny zawsze będzie w tym widział drugie dno i nie osiągnie w pełni zamierzonego efektu

haha, pxpt5pxpt5 :) właśnie się przekonałaś, że durne skrypty kafe nie pozwalają na używanie takich słów, jak np. abstra-h-u-j-ą-c, czy np. h-o-j-n-y :P

pxpt5pxpt5 -> Różnica jest nad czymś myśleć a za dużo myśleć ;] Zauważ też ze bezmyślne działania przynoszą konsekwencje które potem takie osoby nie potrafią udźwignąć

S_M -> to nie skrypty są durne, to ktoś nie dodał wyjątku do działania skryptu cenzury :P

skrypt, który cenzuruje poprawnie napisane słowo h-o-j-n-y, nie jest durny? :P