Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sucha szoska.2

A my zarobiliśmy na weselu. huraaaaaa

Polecane posty

Gość Sucha szoska.2

Wyprawialiśmy wesele na 88 osób koszt 30 tys. Zebraliśmy 42 tys:D:D:D

Gość czarnaxxx
no to ładnie, ale nie zawsze tak jest. dziewczyny co myślicie o kupnie obrączek na allegro? są dużo tańsze a próba ta sama co u jubilera 585

Gość Eeerrr
Na pewnych rzeczach sie oszczedza, ale obraczki na allegro?!? Za kazdym razem do konca zycia jak spojrzysz na obraczke, bedzie Ci przypominac o tym, ze SLUBNA OBRACZKE kupilas na aukcji internetowej!!!

Gość sie ciesz
My też sporo zebraliśmy 70 gości a z kopert 25 tysięcy - koszt wesela 33 tysiące. Sporo nam się zwróciło, ale od samych rodziców dostaliśmy razem 15 000. U Ciebie też pewnie większą sumę wyłożyli najbliżsi, bo od gości to tylko 10 000 mieliśmy czyli standard raczej.

Gość sie ciesz
Nawet u jubilera można kupić tańsze obrączki, dobrej próby. My kupiliśmy nasze za 1600 zł. Są porządne i służą nam już kilka miesięcy. Chyba na allegro bym nie kupiła, bo na miejscu również można taniej tylko nie w aparcie czy kruku, a i jubilera mało firmowego.

Gość czarnaxxx
nie chodzi tu o oszczędzanie po prostu znalazłam parę ślicznych które naprawdę mi się podobają

Gość dla mnie cesarka to tez
kupowanie na allegro to tak samo jak gdzie indziej niektorym sie to kojharzy z dawnymi czasami, gdy to byl bazar rzeczy uzywanych a dzisiaj zwykly sklep, jak kazdy inny, tyle ze taniej i wychodzic nie trzevba

Gość sie ciesz
ja nawet wysylkowo nie kupilabym z renomowanego sklepu, po prostu obraczki to rzecz, ktora trzeba zobaczyc na zywo. Ile sie naogladalam roznych w katalogach, a na zywo zupelnie inaczej, na palcu tez inaczej, bo nie kazde nam pasowaly. Dlatego nie zaryzykowalabym kupna z allegro czy innego wysylkowego sklepu.

Gość czarnaxxx
niby piszą że można w ciągu 2 tygodni odesłać, trochę się obawiamy z narzeczonym i nie wiemy co zrobić

Gość pinacolada8439
eeeee, a jaka to różnica czy obrączki kupiło się na allegro czy w sklepie??

Gość sie ciesz
jesli mozecie odeslac to spoko, mozna zaryzykowac. Ja jednak mialabym obawy. Jest roznica ogromna w kupowaniu przez internet, a na miejscu. Po pierwsze widzisz tylko zdjecia, nie zawsze wszystko wyglada jak w katologach, bizuteria musi dobrze sie nosic, po nalozeniu na palec musi dobrze wygladac, musi sie tez dobrze w niej czuc osoba noszaca, musi pasowac. Mnie np. nie pasowaly okragle i waskie. Mam plaska i dosc szeroka. Ale to zweryfikowalo sie dopiero po przymierzeniu duzej ilosci modeli. Po za tym rozmiar rozmiarowi nie rowny, najlepiej jak miare by zdjal jubiler, ktory obraczki ma wykonac. Bo ja znalam swoj rozmiar pierscionek w koncu nosze i jest dobry, a obraczka okazala sie wieksza i to o dwa rozmiary, a tez lezy idealnie. Z tych glownie wzgledow nie zamowilabym obraczek przez neta. Ale jesli mozna odeslac,a one tak Was zachwycily to ryzykujcie. A noz beda ok.

Hej my kupilismy z narzeczonym na allegro i sa przecudowne ! dosc troche oszczedzilismy na tym bo przeciez obreczki to na znak milosci a milosc nie ma ceny czy to beda za 3 tys z apartu czy za 2 tys z Kruka czy za 1500zl z allegro ;)) dostalismy certyfikat ze sa proby 585 . Uwazam ze sie oplaca bo sklepy narzucaja marze i w efekcie masz 500 zl w plecy ;/ Takze uwazam ze nie masz sie co zastanawiac tylko jesli ci sie podobaja to zamawiac i nie patrzec na innych !