cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 31, 2013 Lubie robić sobie kanapki, na ktorych jest mieszanka niepasujacych do siebie skladników, np dzisiaj na śniadanie zjadłam kanapkę z serkiem almette, na to położyłam ser topiony w plasterkach Hochland, na to pokroiłam ogórkiem i jeszcze posmarowałam musztarda. Albo serek almette + salami pepperoni + pomidor + keczup zmieszany z musztarda :O i o dziwo mi to smakuje taka belkotliwa mieszanka :O ktoś tez tak ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sasasasasasaqw Napisano Styczeń 31, 2013 kto cie zaplodnil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Levviatan 0 Napisano Styczeń 31, 2013 ciąża? a tak poważnie ja też czasami jadam takie dziwne połączenia ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwana w necie, tzipa w świecie 0 Napisano Styczeń 31, 2013 nie jestem w ciązy, to jest wykluczone akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach