Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabi77x

Kto zna Sędzinę Marię Ścisławską

Polecane posty

Gość sabi77x

Czy zna ktoś sędzinę Marię Ścisławską z sądu w Krakowie , może prowadziła Waszą sprawę rozwodową ? Bardzo proszę o opinie jeśli ma ktoś jakieś informacje . Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Gość potwora_ze_dwora
Hej, Prowadziła moją sprawe o rozwód, z mego powódstwa, 4 lata temu. Rozwód na pierwszej rozprawie. Spokojnie, kompetentnie, niemal miło.

Gość dfgfdfgfdfgf
to moja zona a cooooo????????????????????

Gość sabi77x
Witaj potwora_ze_dwora , dziękuję za Twoją odpowiedź , mam jeszcze pytanie , jeśli sprawa z Twojego powództwa to czy możesz napisać czy miałaś z orzeczeniem o winie czy też za porozumieniem stron , bo w moim przypadku ma być z orzeczeniem o winie męża i przy dorosłych już samodzielnych dzieciach . Założyłam ten wątek bo chciałabym wiedzieć co mnie czeka . Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość potwora_ze_dwora
Składałam pozew o rozwód bez orzekania o winie. Mam trójkę dzieci, wtedy jeszcze nie były pełnoletnie. Całość, jak pisałam, sprawnie, i bez wdawania się w specjalne szczególy. Ex tez nie oponował.

Gość sabi77x
Hmmm, to miło , chciałabym już mieć to za sobą na 1-wszej rozprawie . Bardzo dziękuję za Twoją odpowiedź potwora_ze_dwora , bardzo się denerwuję , ale Twoja odpowiedź dała mi nadzieję , że będzie ok . Przyjemny sędzia to połowa sukcesu ... Pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego dobrego :)

Gość potwora_ze_dwora
Trzymam kciuki. Bądź w sądzie opanowana i merytoryczna, przygotuj sobie wszystko, co chcesz powiedzieć, napisz najlepiej w punktach. To bardzo pomaga. Będzie dobrze, zobaczysz :)

Gość sabi77x
Dzięki wielkie za pomoc i wsparcie :) Pozdrawiam ...