Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdasdadsadsa

Mój były chodzi na siłownie

Polecane posty

Gość sdasdadsadsa

Wiem, że pewnie większości z Was wyda sięto głupie, ale właśnie zajrzałam na jego profil i widzę, że polubił jakieśsiłownie i motywatory treningowe. Zrobiło mi siętrochędziwnie, bo pamiętam jak jeszcze niedawno z nim rozmawiałam i pół żartem pytałam kiedy zacznie ćwiczyć, a on odpowiadał, że nie ma kiedy. Kiedy siępoznaliśmy (a było to na imprezie) już kolejnego dnia, a było to w niedzielę, z samego rana szedł na siłownię. Potem przestał. Teraz z tego co wiem kogośpoznał, i pewnie zacznąsię"wielkie zmiany"... Jest mi strasznie przykro, że dla mnie sięnie starał, a jak jużjesteśmy razem to nagle bierze sięza siebie, czy to dla tej nowej, czy może żeby kogoś poderwać:(

Gość sdasdadsadsa
jak jużnie jesteśmy razem* to bierze sięza siebie

Gość palinka4567
No ale co Ty chcesz uslyszec? Widocznie tamta jest bardziej wysportowana, labo atrakcyjniejsza i on chce jej dorownac.

Gość pomaranczlala
A może właśnie chce o Tobie zapomnieć? Jak długo byliście razem, kiedy się rozstaliście i kto zerwał? Czyli standardowy zespół pytań ;).

Gość Ju.......
Gdyby kobiety wiedzialy, co ich mezczyzni wyprawiaja na silce, szybko przestalyby ich puszczac:) Wiec zadna strata autorko:D

Gość sdasdadsadsa
Ale ja jestem szczupła i zawsze lepiej od niego wyglądałam

Gość sdasdadsadsa
Pomaranczlala, pół roku razem, potem kolejne pół roku spotkań, on chciał sięzejść, itd, ostatcznie kontakt zakończyliśmy na początku tego miesiąca. Niedawno odezwał siędo mnie w pewnej sprawie i był dla mnie dośćniemiły :( Nie wiem dlaczego. Jest mi po prostu przykro... chyba każdemu by było wiedząc, że odkąd druga osoba zaczęła nowe życie to wprowadziła takie zmiany, o których wczesniej nie chciała słyszeć.

Gość pomaranczlala
A co robią?

Gość pomaranczlala
Skoro nie chciałaś się z nim zejść, to przestań go obserwować i dupę truć.

Gość sdasdadsadsa
Pomaranczlala, co masz na myśli? Chciałam sięzejść, bardzo, po prostu nam nie wyszło. Kocham go, a on już nie chce mnie znać

Gość Ju.......
Cwicza:D Bardziej bajer niz miesnie. Im grzeczniejszy facet przy zonce tym wiekszy diabel wychodzi z niego na silce:)

Gość pomaranczlala
Chodzi mi o to, że napisałaś "on chciał się zejść". Nie "ja", nie "my". Trudno to było zrozumieć inaczej. To się zastanów, czemu nie wyszło i to napraw.

Gość sdasdadsadsa
Ju, jak ktośma zdradzićto zdradzi nawet w każdym innym miejscu. On po prostu wziął sięza siebie. Wiem, że ma trochęslomiany zapał, ale nawet nie o to tu chodzi

Gość sdasdadsadsa
Pomaranczlala, miałam na myśli, że to on wyszedł z takąpropozycją(ja chciałam od dawna, ale pierwsza bym tego nie zasugerowała). A naprawićtego niestety sięnie da, powiedział, że nie będziemy razem Staram się o nim zapomniećale niestety to niełatwe. Tym bardziej po ostatniej rozmowie, którątotalnie wbił mnie w dołek...