Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina79582

Brat korzysta z tirówek!!!

Polecane posty

Gość karolina79582

Powiedzieć bratowej?? Wydało się zupełnym przypadkiem. Mąż wraca z delegacji i zobaczył samochód mojego brata przy tirówce. Sytuacja tak nieprawdopodobna, że aż zawrócił, żeby sprawdzić numery rejestracyjne. Totalny zbieg okoliczności, że akurat spotkał go w trasie. Brat jest przedstawicielem handlowym - dużo jeździ. Nie mogę się otrząsnąc z szoku i obrzydzenia, mąż też był wściekły jak zadzwonił. Już pomijając fakt zdrady (a bratowa jest w ciąży), to przecież te kobiety są brudne, nie mają się jak umyć po kliencie. A ten korzysta... Jak nisko trzeba upaść, żeby przelecieć tirówkę:o Nie wiem co robić, czy powiedzieć bratowej. Nie jesteśmy w najlepszych stosunkach, ale uważam, że brat robi straszne świństwo. Oni mają dziecko, drugie jest w drodze. Poza tym on przecież może przywlec jakieś choróbsko (o ile już nie przywlekł). Nie wiem naprawdę, mąż jest za tym, by powiedzieć.

Gość tahheea
mam lepszy pomysł pewnie jest uzależniony od seksu skoro nie dba o bezpieczeństwo żony, dziecka. zagroźcie mu, że albo się wybierze na terapię, albo ujawnicie rąbek tajemnicy p.s. musi się koniecznie zbadać, zanim dobierze się do żony

Gość tradycyj ustanowi
Od własnej partnerki też można złapać syfa więc nie masz co gadać a pożarem tirówka taką sama kobieta jak ty więc więcej szacunku dla niej

Gość ja bym powiedziała :)
co za sukinsyn z Twojego braciszka...

Gość ja bym powiedziała :)
najpierw zresztą bym powiedziała jemu co o nim myśle i zaznaczyła, że nie mam zamiaru tego ukrywać przed jego żoną. w takich sprawach więzy krwi nie mają nic do rzeczy. Twój brat jest kurwą jak te którym wsadza penisa do gardła

Gość karolina79582
Chyba powiem. Choćby po to, żeby ta dziewczyna porobiła badania. On nawet hiv mógł przecież przywlec. Nie wiadomo, jak długo korzysta z usług tych pań, ale pracuje jako handlowiec już 5 lat i tyle czasu jeździ w trasy. Boję się, że chorobą może być zarażone też to nienarodzone dziecko. Z drugiej strony jak powiem to schrzanię sobie całkowicie relacje rodzinne, bo brat mi nigdy nie wybaczy. Nie wiem też, czy bratowa uwierzy, bo nie przepadamy za sobą. A pomijając już wszystko, to oni wydawali się być idealnym małżeństwem, brat tak bardzo cieszył się jak ona zaszła w drugą ciążę. A tu takie coś. Niczego nie można być pewnym niestety...:o

Gość karolina79582
kiedys pracowałam w agencji towarzyskiej wiec wiem na jakie choroby zawodowe są narażone tirówki :(