Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamaamama miaiaai29

Bol piersi- coraz bardziej boli?

Polecane posty

Gość mammamaamama miaiaai29

Niewiem co sie dzieje.Od ponad tyg. boli mnie lewy sutek. Jest twardy, goracy. Tylko boli 1 piers. wizyte u gina mam dopiero za 3 tyg. Zwariuje do tego czasu.

Gość kwasu nie jadam
masz juz ten temat

Gość blehh aa
hormony, ja tak mam czasami ze raz jedna piers raz obie

Gość m,iksisasasasa
A BOLI CIE 1 CZY 2 PIERSI?

drugi mnie lekko pobolewal ale juz nie boli za to lewy ciagle I to czasami dosyc mocno

Gość m,iksisasasasa
ja dzis bylam az w szpitalu.Nie ma dyzyrujacego ginekologa- tylko w przypadku ciezarnych. Wiem poszlam do rodzinego- powiedziala ze faktycznie cos jest nie tak.zE MAM jakis guzek. Dala mi skierowanie do chirurga. pOSZLAM znow do szpitala ale byla ogromna kolejka. Jesli dalej bedzie mnie tak bolec w poniedzialek pojde do chirurga do szpitala. Bo wizyte u swojego gina mam dopiero 20 lutego.

jak to masz guzek ? czy lekarz go wyczula ? czy tez jestes po odstawieniu tab anty czy poprostu piersi Cie bola bez ich odstawienia ?

nic o sobie nie napisalas ? Ciebie boli piers czy sutek ? jak dlugo ? I czy jestes po odstawieniu tab anty ?

Gość m,iksisasasasa
1,5 roku bralam tabsy cilest.Odstawilam 2 tyg. temu a ok. tydzien zaczal mnie bolec. Sutek.Jest takie zgrubienie, boli, piers cala jest taka twarda napieta. Jak sciskam sutek to czuc takie twarde.

wiesz co sporo sie naczytalam na ten temat i wszedzie pisze ze bol sutka lub piersi po odstawieniu tab anty jest normalny pisalas ze bylas w szpitalu i co tez czuli to zgrubienie ? co dokladnie powiedzieli ? gdzie dokladnie je masz ? nie wiem moze to poprostu gruczol ktory zrobil sie twardszy po odstawieniu tabletek (o tym tez czytalam ze takie cos moze wystapic)