Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanzibarrrrr

niedlugo tlusty czwartek, znowu grubaski sobie pojedza:):)

Polecane posty

Gość zanzibarrrrr

hehehe

Gość vegannnka
ja zamiast pączków jem ciastka z owdy, płatków owsianych i rodzynek :P

Gość vegannnka
*wody

Gość Omajgoodness
I tu masz rację, poszukaj sobie w goglach pana który wymyślił tą jakże piękną tradycje. piękną oczywiscie tylko dla osób z nadwagą, jest to dla nich dzień wolność i rozpasłości objętości brzuchowo-biodrowej dzięki któremu mogą dołozyć sobie kolejne kilogramy i centymetry

Gość zanzibarrrrr
w tamtym roku robiac zakupy w sklepie, sama widzialam jak laski 90 kg na oko,kupowaly po 10 paczkow hahahahaha a niektorzy to po 30

Gość ahhh chrzanisz !
Odkad to grubaski potrzebuja tlustych czwartkow - przeciesz jedza tlusto caly rok !!!

Gość pinacolada8439
Oj tam, tłusty czwartek jest, więc można:) Ja ograniczam słodycze i jestem na diecie, ale w czwartek zamierzam zjeść 10 pączków:D Spalę później na siłowni.

Gość pinacolada8439
Poza tym dokładnie. Ludzie z nadwagą nie utyli od zjedzenia pączków raz w roku, oni codziennie maja tłuste czwartki:)

Gość zanzibarrrrr
tak jedza tlusto caly rok, ale tego dnia 5 razy wiecej glupie zwyczaje:)

Gość a nie rozumiem
glupoty ludzi skoro jem paczka raz na miesiac, to czemu musze w tlusty czwartek wpierdalac ich 10? niektorzy czuja sie dziwnie zobligowani do zarcia paczkow i faworkow w tlusty czwartek i leca do sklepu z rana bo tak zwyczaj nakazuje hahahahah

Gość pinacolada8439
Bo w tłusty czwartek pączki lepiej smakują. Nie wiem z czego to wynika, chyba są jakoś inaczej robione i przede wszystkim swieże. I są posypane skórką pomarańczową, na co dzień dają sam lukier.

Czwartek, jak czwartek. Tylko więcej pączków jest w sklepach ;] Ja tam w tłuste czwartki jem jednego pączka, a i to nie zawsze, bo są dla mnie za słodkie. Nie wiem czym tu się podniecać ;P

Gość doktorekonomi
Widze że ciemny lud nie zrozumiał idei "tłustego czwartku". Wymyślone zostało to przez branże cukierniczą, nakręcone w świadomości ludzkiej całego społeczeństwa, dzięki czemu w ten dzień obroty wzrastają o kilkaset procent. to typowy zabieg marketingowy, kręcenie kasiory na podstawie wymyślonej idei... a lud leci i kupuje te pączki i pcha kase prywaciarzą w kieszenie, a o to właśnie im chodzi. Proste