Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tleeeenu

co ja robie ze swoim zyciem...

Polecane posty

Gość tleeeenu

postaram się w miarę krotko.. studiuję na pierwszym roku na prywatnej uczelni. wybrałam ją ze względu na to, że chciałam studiować właśnie w tym mieście, a na uniwerek się w nim nie dostałam.. lecz jest kilka ale: kierunek który studiuję już nie wydaje mi się taki ciekawy.. jest w gruncie rzeczy nudny jak nie wiem co i wg. mnie mało wymagający.. poza tym moi rodzice ładują w moje studia kupę kasy i strasznie tego żałuję, zwłaszcza że nie ma gwarancji że to się kiedyś zwróci. nie mam też tam żadnych przyjaciół, ani nawet znajomych, większość ludzi na tej uczelni (potwierdza się stereotyp o studentach z prywatnych uczelni) ma w dupie wszystko i wszystkich, ich jedynym celem jest opowiadanie o kolejnej imprezie w najlepszym klubie w mieście oraz prezentowanie najnowszego modelu iPhone, Maca, oraz ciuchów koniecznie drogich marek. Zastanawiam się teraz co robić.. czy rzucić te studia w cholerę i albo poprawiać maturę, albo nawet bez tego(miałam dobre wyniki) w czerwcu składać papiery na jakiś inny kierunek, szukać pracy za granicą czy dalej kontynuować to co robię? jestem bardzo ciekawa waszej opinii oraz tego jak postąpilibyście na moim miejscu?

Gość pitu pitu aż do świtu, HEY!
ja bym szukała czegoś, co mi da szczęście. papier z tej szkoły da ci je?

Gość tleeeenu
przede wszystkim ta szkoła mi go nie daje.. kierunek i ludzie- nie podobają mi się