Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilka1523

Dlaczego tak jest??!

Polecane posty

Siostra mojego narzeczonego mnie nienawidzi. Mieszkamy w tym samym domu, na poczatku bylo wszystko ok, swietnie sie dogadywalysmy, wspolne zakupy itp. Nagle z dnia na dzien stwierdzila ze mnie nienawidzi, nazwala mnie "zjebaną suką" i stwierdziła że zniszczyłam jej życie... Nie odzywała się przez 3 miesiące, aż tu nagle z dnia na dzień zaczęła na nowo jak gdyby nigdy nic ze mna rozmawiać, bez żadnych przeprosin ani nic. I spokój był przez 2 tygodnie bo później na nowo się zaczęło tylko że gorzej niż poprzednio... Zaczęła wymyślać niestworzone historie na mój temat, przez co wiele osób się ode mnie odwróciło. Nie wiem o co jej chodzi ale wysiadam już psychicznie :( pomocy

Gość sztuczne cycki
zapytaj jej...

Próbowało już wiele osób z nią rozmawiać ale za każdym razem wybucha kolejna kłótnia i ona twierdzi że nie będzie ze mną rozmawiać i że patrzeć na mnie już nie może. Ja jej nigdy nic złego nie zrobiłam...

Gość błękitna czerń
do psychiatry z nią

Prędzej ja tam wyląduję niż ona... Potrafiła nawet do swojej mamy powiedzieć że jest tylko jej biologiczną matką i wyszła z domu... Nikt jej nie potrafi zrozumieć a ja już psychicznie nie daję rady...