Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka muzaaaa

robie na roczek prezentacje w powerpoicie

Polecane posty

Gość jaka muzaaaa

polećcie mi jakis podkład muzyczny, jakis wzruszający ;)

Gość ehe ehe ehe
super pomysł! też jestem chętna

Gość jaka muzaaaaaa
Czy ktoś robił coś takiego? szukam czegoś w głowie i mi nie przychodzi nic na myśl.

Gość tikal
ja robiłam ale w windows movie makerze. Na początek dałam Krajewskiego królu mój - na zdjęcia z samego początku a potem, jak już były zabawne zdjęcia to 2 piosenki które akurat syn lubił, jedna z imieniem babci.

Gość tikal
na poczatku byly tez zdjecia z narzyczenstwa, slubu i w ciazy

Gość kurza hodowla
Z dziecięcych "A ja rosnę i rosnę" fasolek będzie pasowało do tematyki pokazu :D i od razu mi się skojarzyło ;)

Gość jaka muzaaaa
macie jeszcze jakies pomysły? lepiej na wesoło czy sentymentalnie, troche sie boje,ze jak bedę miała cos nastrojowego to sie jak nic pobeczę,,,

Gość gotyckakobieta
ale macie beznadziejne pomysły! dziecko napewno zrozumie prezentacje :D

Gość mecyje wielkie
boshe ludzie to maja problemy, na roczek dziecka ie poryczysz ? Takie prezentacje to są fajne dla osób dorosłych które coś fajnego w życiu przeszły a nie dla takiego malucha.

Gość jaka muzaaaa
nie robie tego dla dziecka ale dla nas dorosłych, miły akcent myślę,ze z tego będzie. generalnie dziecko w ogóle nie kumać bedzię o co chodzi z całymi tymi urodzinami. Wiec imprezy na roczek tez nie są dla dziecka tak w sumie. beda najblizsi, czy dziadkowie-wiec przed Torcikiem fajnie bedzie PODSUMOWAC te 12 mcy. To jest poprstu ładna forma, przecie nie odpale kompa i nie bede godzinami oglądac zdjęć :)

Gość jaka muzaaaa
no i co w tym dziwnegp, że się poryczę...wzrusza mnie to ,ze mam już roczne dziecko na które długo czekałam

Gość utopicha
A co w tym dziwnego,ze sie czlowiek poryczy? ja przed pierwszymi urodzinami corki mualam jakies qizje -co bylo ok temu tydzien,dzien przed porodem,jak bylo w dniu porodu,wrocily te emocje,kurwa przeciez to jest przezycie jedyne q swoim rodzaju. no i rok po poridzie moze hormony juz sie uspokoily,ale dalej sa jeszcze nieco wzburOne. Ja bym nie dawala niczego nazbyt sentymentalnego,rqczej tak w kierunku wesolej melodii

Gość gość
"Fajnie być bobasem" z Fineasza i Ferba