Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egzystujemy

Akcja uratować związek - POMOCY

Polecane posty

Witajcie drogie kobietki ! Nie chcę zamęczać was swoimi żalami ale też oczekuję porad. Mam 18 lat, przez 5 miesięcy byłam z moim byłym chłopakiem Kamilem. Bylo idealnie, mieliśmy kryzys (sądził że ukrywanie rozmów z kolegą jest zdradą i kłamstwem) i od tamtego czasu jego zdaniem nie było już dobrze. Wczoraj zerwał. Oskarża mnie o wielokrotne kłamstwa, czepianie się o byle co.. Mówi że nie chce byc w tym związku oraz twierdzi że było to tylko zauroczenie :(. Mimo wszystko szukam sposobu żeby to naprawić, czy możecie podpowiedzieć co mogłabym zrobić ? Bardzo proszę o rady !

Rybka, idz z tym na uczuciowy. Tam na pewno doradza. Trudno powiedziec co Ci napisac. Po co sie go czepialas i robilas cos za jego plecami? W zwiazku szczerosc najwazniejsza.

Gość sztuczne cycki
primo: jesli jestescie w związku na równych prawach to dlaczego piszesz: (sądził że ukrywanie rozmów z kolegą jest zdradą i kłamstwem) nie ma przecież potrzeby ukrywania rozmow z kolegą jesli są czyste, tzn sprawa jest czysta, prawda? ukrywanie zawsze rodzi podejrzenie kombinatorstwa - mniej lub bardziej uzasadnione to raz dwa: piszesz o co cie oskarża, nie piszesz na jakiej podstawie więc trudno sie ustosunkowac do zarzutów

Gość klara loara
Masz dopiero 18 lat, jeszcze wiele zwiazkow przed Toba. Za 5 lat juz nawet nie bedziesz go pamietac takze radze olac sprawe i korzystac z wolnosci.

Gość marta szmajdzińska
egzystujemy I po co go zdradzałaś ty mała kooorwo