Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _ Magda Francja

Ślub Z Arabem

Polecane posty

Gość _ Magda Francja

Od roku mam chłopaka obcokrajowca Algierczyka ( nie mieszka w Polsce) i planujemy wspólną przyszłość. Mówi, że mnie kocha i chce byśmy byli razem, Ja to samo czuję do niego. To wiąże się z przeprowadzką do niego. Czy warto? Co zrobić, żeby potem nie żałować takiej decyzji? Interesują mnie szczególnie doświadczenia Dziewcząt które w takim związku żyją czy żyły co doradzacie i jak się zachować. I nie wiem jak wygląda wasze doświadczenie w tej mierze, czy któraś z was tez planuje a może ma męża araba? czy wasze dzieci chrzcicie? czy Ida do komunii?, czy wasze dzieci mówią po Polsku i jak na to patrzą wasi mężowie? Jak jesteście traktowane po kilku latach w takim związku? Pozdrawiam wszystkich Serdecznie

Gość Elektronikełe ausf.II
bonne chance

wszystkie jakie znam to albo są bite albo uciekly od mężow albo siedzą cicho jak mysz pod miotłą. Powodzenia...

Gość DMjxjwjwtmtmdw
My ciebie też. Masz na imię magda? Jest jakiś odpowiednik twojego imienia we francuzkim?jak załatwiłas sobie tam pracę - jak wyjeżdżalas tam pierwszy raz. Wiem że nie na temat nie masz ochoty nie odpowiadaj nie obrazę się

Gość _ Magda Francja
i co to jest harem? on często o tym wspomina, mówi, że ma harem. to jakaś marka samochodu fajnego?:) bo on jest bogaty:)

Gość BOBOX
zależy od człowieka znam pewnego araba co się chajtną z polką ale przeszedł na naszą wiarę

Gość HOHOHOOOOOO
NIE RADZĘ ... byłam z Arabem ...i powiem tak że świetnie mówią bajeczki jakie kobieta chce usłyszeć .... są mili czarujący .. ale wielką ich wadą jest że lubią wszystkie kobiety zdradzają i bajerują każdą .. Z tego co znam to wiele związków Polki i Araba rozpadło się właśnie przez to że Arab zdradza ZAWSZE !!!! no może 1 na 100 nie zdradzi ... Niketórzy też używają przemocy fizycznej /lub i psychicznej , akurat ten mój tego nie stosował względem mnie ale czarujący do kobiet był ......i na jednej się nie skończyło [ oczywiście nie twierdzę że Polacy nie zdradzają ale tamci to mają to już uż to we krwi zdecydowanie - u nich było wielożeństwo od wieków zakodowane w ich umysłach ..... A przeprowadzke do niego odradzam !!! tam to już tragedia by była .. Lepiej zerwij z nim czym predzje i daj sobei spokój .....