Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanderrerka

Kto mnie pokocha ? Jakiś chętny ?

Polecane posty

Gość Sanderrerka

Szukam chętnego do pokochania : 163 cm , 52.5 kg, Długie ,brąz kręcone włosy z delikatnym ombre, ciemne oczy, stosunkowo ciemna karnacja. Kobieca figura. Rozmiar stanika 70C. Jesteeeem takaaaa samotna :(

Gość Antekkkk
a ile masz lat ? Jesteś dziewicą ? Ilu chłopaków całowałaś ?

Gość Sanderrerka
W lipcu skończę 18 lat, jestem dziewicą i całowałam się z około 15-16 chłopakami

ciekawe że wymieniasz tylko cechy fizyczne... chyba nie jesteś jeszcze dojrzała do związku

Gość inżynier serwisowy bann
całowałaś z 15 ludzmi ? Kurwa masz przebieg. To chyba zamiast do cipki to do dupki brałaś.

Gość Sanderrerka
całowałam się z 15 facetami. Często chodzę na imprezy,dlatego. Co do charakteru : nie wiem, nie chcę oceniać siebie samej. Na pewno jestem bardzo nieśmiała :(

Gość ikolo
pokaz stopy ? :)

ale ściemniasz. nieśmiała dziewczyna nie całuje się z 15 chłopakami mając 18 lat. 18 latka powinna mieć max 4 miłostki. A ty jesteś zwykłą dyskotekową prukwą. Która niewiedzieć dlaczego trzyma dziewictwo. Typowa panna co woli w d żeby dziewictwo zachować.

Gość PIT 28 problem
Ja cię pokocham, tylko rozlicz mi PIT :P

dorośnij i potem szukaj sobie faceta. całowanie z 15 chłopakami nie najlepiej świadczy o twojej dorosłości.

inżynier serwisowy bann - tylko że dziewictwo to brak kontaktów seksualnych a nie posiadanie błony :P

Gość Sanderrerka
nie znacie mnie, więc nie oceniajcie od dyskotekowych prukw (?). W klubie raptem byłam max.5 razy. Nie szczycę się tym, że całowałam się z tyloma chłopakami. Nikt ze znajomych o tym nie wie. Moim problemem jest to, że po alkoholu jestem trochę zbyt uległa. Zawsze żaluję na drugi dzień. Na imprezie jednak nie umiem odmówić, pewnie dlatego, że potrzebuję trochę uczucia. Wiem, zły sposób. Nie jestem nieśmiała dla znajomych. Wcale. Można powiedzieć, że jestem duszą towarzystwa. Problem zaczyna się kiedy uśmiechnie się do mnie ktoś na ulicy,albo nie daj boże zagada do mnie ktoś kto mi się podoba. Zapominam języka w gębie... a posta wstawiłam dla żartów, od tak. Nie liczę, że znajdę tu miłość.

Gość Sanderrerka
Dlaczego trzymam dziewictwo ? Dlatego, że chcę zostawić swój pierwszy stosunek dla kogoś kogo pokocham . Levviatan : uważasz , że pocałunki równają się z utratą dziewictwa ?

alkochol pokazuje kim jesteś "Moim problemem jest to, że po alkoholu jestem trochę zbyt uległa. " Jesteś po alko. A to nie oznacza nic innego jak chciał byś się ruchać ale się boisz. I pruła byś się z każdym. Takie są fakty. Dziękuję znikam z wątku dobranoc