Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś738524

UWAGA!!! forumpsychologiczne.org to oszuści

Polecane posty

Ktosiu - ja po prostu nienawidzę mataczenia, pomówień, kłamstwa. Nie masz nic na swoją obronę. Jeśli powiedziałeś A - to miej odwagę i powiedz B. A jeśli tej odwagi nie masz - to rozwiązanie jest proste - nie oczerniaj więcej. Bo możesz sobie przysporzyć więcej problemów aniżeli korzyści.

Wykorzystuję przeciwko tobie? No tak... Przecież wszyscy się na ciebie uwzięli... Ty jeden dobry - reszta zła...

Gość Ktoś738524
Odnoszę wrażenie że chcesz ze mną zrobić to co zrobiły te osoby na tamtym forum czyli zdołować mnie. A tak przy okazji to uważam że Ferdynand Niewspaniały (wypowiedź z godz. 21:22) ma świętą rację.

Gość Ktoś738524
Na jakiej podstawie twierdzę że wykorzystujesz to przeciwko mnie?- bo napisałaś że skoro nie ma wątku to nie mam dowodów i że w związku z tym moja ocena jest pomówieniem

Prosiłam o rzeczowe fakty - i ich nie ma. W takim razie - są to pomówienia. Aby nazwać kogoś oszustem należy mieć niezbite dowody. Tyle w tym temacie.

A ja się tak zastanawiam jaki wy macie cel w pisaniu tu o jakimś innym forum...?

Gość No ale dlaczego
Marcysia84,oczywiscie ze w internecie kazdy jest anonimowy,wszak nie wiemy z kim rozmawiamy,wiec skad takie stwierdzenie???

Ty naprawdę tak myślisz? Jeśli tak to nie masz bladego pojęcia co naprawdę dzieje podczas twojego "anonimowego" chodzenia po internecie.

Gość No ale dlaczego
Mozesz okreslic mój wzrost,wage,wiek,przezycia???okreslic juz moja płec???

No ale dlaczego: Cóż... Jedyne co mogę napisać to tylko: współczuję braku inteligencji. Poczytaj sobie w Internecie o "niby" anonimowości" w Internecie.

Gość No ale dlaczego
Marcysia84,no wiec nie rozumiesz co napisałem,mówisz o sobie,ok,wiec mnie nie znasz,czyli Twoja pisaniana to zwykłe ble ble ble,jak wiekszoszci na tym i innych forach,dziekuje za rozmowe

Gość No ale dlaczego
Bo jezeli nie potrafisz odpowiedziec na konkretnie zadane pytanie to czyba jestes jakims niezłym niedorozwojem,a internet daja Ci szanse podniesc swoje ego,tak bywa

Żyj sobie dalej w błogiej nieświadomości. Tak wygodniej. Ale czy bezpieczniej? ...

Gość No ale dlaczego
Marcysia84,no włąsnie ,ciag dalszy pisania o sobie,sama obrazasz ,a manipulujesz słowami,ze niby ktos Ciebie obraza,a Ty myslisz ze Twoje ble ble ble ,robi na mnie wrazenie????Ty pewnie juz sie dziwisz:)

Gość No ale dlaczego
Marcysia84,jak Ty potrafisz o sobie mówic,tylko przez to niczego sie w zyciu nie nauczysz,bo tylko mówisz o sobie a nie potrafisz czytac,co inni maja do powiedzenia,dlatego nigdy nie bedziesz sie poruszała naprzdód,zawsze sie bedziesz coafała w swoim wewnetrznym rozwoju osobistym.I tak to jest,tak to juz jest wszyscy jestesmy jednoscia,przed Toba jest potezna praca nad soba,powodzenia

Gość mihal123
Jak rozumiem, żyjesz w przekonaniu, że skoro jesteś pod fikcyjnym nickiem to nikt Cię nie może namierzyć? A słyszałeś kiedykolwiek o adresach IP? Każdy twój ruch w sieci zostawi ślad w postaci twojego IP, idąc dalej dla odpowiednich organów to żaden problem uzyskać informacje o lokalizacji użytkownika od usługodawcy internetu, bo ten jest zobligowany do przechowywania tych danych przez okres 5 lat. No ale zawsze możesz myśleć, że "jesteś anonimowy" i nikt cie nie namierzy. HA HA HA :D

No ale dlaczego: Gratuluję niezwykłej błyskotliwości i sensowności w Twoich wypowiedziach:) "najbardziej cięta riposta - Chyba Ty" - poziom dzieci w piaskownicy:D

Gość No ale dlaczego
psycholog po ekonomi,wiec nie jest to psycholog tylko ekonomista z wykształcenia,a co wie o psychologi???chyba tyle co wszyscy

Gość No ale dlaczego
psycholog po ekonomi,a ze wypłacaja,Janowskiemu tez wypłącaja 240 tys zł:) komu kto przy korycie nie wypłacaja powiedz prosze???

Marcysia84 masz rację i z tego co widzę to rozmowa z nimi jest jak walka z wiatrakami, ich wypowiedzi są coraz mniej sensowne dzięki czemu każdy rozumny człowiek, który to przeczyta od razu domyśli się, że nie można dać im wiary

Gość No ale dlaczego
karola898,nie ma kazdy,nie ma nikt,nie wiemy czy karola898,ma racje czy nie,nie wiemy równiez jaka ma racje,swoja racje ma napewno,ale co to daje dla innych???

Gość No ale dlaczego
psycholog po ekonomi,człowieku takie testy to co druga osoba rozwiaze,kazdy człowiek jest psychologiem na swój sposób,masz wejscia to mozesz i ministrem zostac,tak jak elektryk prezydentem,

Gość No ale dlaczego
Marcysia84,to nie jest prawda,nie wiesz jak jest,to co napisała karola to sa jej wyobrazenia,zupełnie nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia niestety

Gość No ale dlaczego
do no ale dlaczego,ale nie obrazamy,nie oceniamy,nie próbujemy próbujemy ponizac,bo sami bedziemy ponizania,oceniani i obrazani,a to wcale nie musi byc miłe,i na ogól nie jest miłe

Gość No ale dlaczego
Marcysia84 ,ale ona niczego tu nie ujeła,smiej sie sama z siebie,no chyba ze to nazywasz to ujeciem:)

Gość No ale dlaczego
Marcysia84,no ale Ty tez masz poczucie humoru:D,wiec terapia zachodzi:D

Gość Ktoś738524
Właśnie zastanawiam się czy nie wbić ponownie na to forum i wygarnąć tamtejszym ludziom tego co mi zrobili; jednak "trochę" czasu już od tamtego momentu minęło. Poza tym wątpię czy oni przyjmą to do wiadomości.

Gość Ktoś738524
tak więc tu nie chodziło o rację tylko o to czego oczekiwałem a co otrzymałem