Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfewukihfduewj

jakie macie sposoby zeby nie chcialo sie jesc ciagle?

Polecane posty

Gość rfewukihfduewj

?

Gość paniHania
pić:)

Gość ZawszeCiekawaaa
Teraz jestem w ciąży więc jak czuje głód to jem. Ale wcześniej głód "zabijalam" wod a mineralną niegazowana.

- jesc rzeczy pogate w blonnik - duzo pic - zajac sie czyms - unikac widoku jedzenia - zuc gume - przegryzac owoce

Gość rfewukihfduewj
zaden nie pomaga:o ciagle czuje sie glodna wlasnie wsunelam kebaba a wczesniej frytki;/

wiesz... troche silnej woli do tego tez miec trzeba... nie mozesz powiedziec "e tam nie dziala" i wpierdalac potem...

Gość rfewukihfduewj
mam strasznie żarta rodzine w pelno zarcia wokolo:o

Gość asdsfrgtyhuj
Chcesz jeść mniej- pij Yerbę! :) Schudłam dzięki Yerba Mate i szczerze polecam wszystkim, by także spróbowali zastąpić kawę Yerbą ! Ten napój bardzo zmniejsza apetyt, a przy tym pobudza, wzmacnia koncentrację i przyspiesza przemianę materii. Yerba pomaga mi rano zwlec się z łóżka i obudzić, powoduje, że jem dużo mniej niż kiedyś i przede wszystkim regularnie ( nie trzeba dodawać, że mam całą szafę do wymiany, bo zrzuciłam wszystko, co mi zawadzalo-nawet w święta się nie złamałam;), Yerba pomogla mi tez zaliczyc semestr na studiach- zawiera magnez i witaminy, dodaje energii, idealna na calonocne zakuwanie ;) Duzo wiecej dowiecie się na stronie na FB, bo Yerba to temat rzeka ;) POLECAM ZAJRZEC : http://www.facebook.com/yerbomania a także blog na ktorym jest więcej info o prozdrowotnym wplywie Yerby na organizm :http://yerbomaniaczka.blog.pl/