Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robcio84

Mam takie pytanie do dziewczyn, moze wy dziewczyny mi to wytlumaczycie.

Polecane posty

Gość robcio84

Mialem dziewczyne, w sumie narzeczona bo po zareczynach bylismy juz prawie rok a w sumie razem dobre 4 lata, bylo wszystko ok, mieszkala u mnie, bylo nam ze soba dobrze, dobrze sie rozumielismy i wogole, wyjechala na miesieczne szkolenie do innej miejscowosci, zamieszkala tam u swojej rodziny, po 1 tygodniu przyjechala do mnie i bylo wszystko ok, po 2 tygodniu ja pojechalem na weekend do niej i juz cos zauwazylem ze cos jest nie tak, czeste smsy, ale mowila ze to kolezanka, dalej chodzilismy za reke, czesto sie calowalismy, noc byla bardzo upojna... Gdy po 3 tygodniu przyjechalem do niej, znowu czeste smsy i tym razem nawet nie chciala za bardzo za reke isc juz nie wspominajac o calowaniu czy jeszcze o czyms innym, wkurzylem sie juz troche tak delikatnie mowiac, skorzystalem z okazji i wzialem jej tel gdy jej nie bylo i poczytalem pare smsow i lepiej nie pytajcie co w nich bylo bo po paru juz dalej nie mialem zamiaru czytac dalej, okazalo sie ze pisze z jakims gosciem niedawno poznanym, powiedzialem jej o tym, wkurzyla sie ze czytalem jej smsy ale ja bylem jeszcze bardziej wkur.... i powiedziala mi ze juz jakis czas temu chciala mi powiedziec ze miedzy nami jednak nic nie wyjdzie. I tu mam wlasnie pytanie do dziewczyn, co jest? Gdzie zrobilem blad, czy kazda dziewczyna potrzebuje zmiany po kilku latach nawet jak jest jej dobrze z tym jednym po kilku latach? Np chlopak ma dziewczyne i dziewczyna pozna jakiegos nowego chlopaka i juz bardziej sie jej podoba ten nowy, niedawno poznany, nawet jak bylo jej dobrze z tamtym. Jak to jest dziewczyny?

Gość Izuńka331
Hmmm co by Ci powiedzieć... zawsze tak jest i było i będzie że zawsze ciągnie nas do kogoś noweg. Wie się że ma się szczęśliwe życie a mimo wsszystko ciągnie nas do tego zakanego, ale nie jest to tylko u nas kobiet, również mężzyźni tak mają... Często dziewczyny odchodzą do nowych, ale po nie długim czasie orientują się że źle zrobiły(oczywiście nie we wszystkich przypadkach) szukają cech byłych facetów w nowym i niestety żałuja... no tak juz jest, sama czegoś takiego doświadczyłam.

Gość robcio84
Chyba masz racje. Bo nie powiem, mnie tez nieraz ciaglo do nowo poznanych dziewczyn, np ktorejs jej kolezanek poznanych na jakiejs imprezie, ale zawsze mowilem sobie stop, chociaz nieraz zdarzalo sie myslec o tej drugiej... A nadal zalujesz?

Gość Izuńka331
Właśnie więć sam widzisz że coś w tym jest. Może bedzie żałowała a wtedy Ty kogś poznasz i nie będziesz chciał mieć z nią nic wspólnego że wszystko przekreśliła. hmmm czy żałuje? tak.