Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny wysoki brzydal

Brzydki chłopak-skazany na brak miłości-tylko dlaczego?

Polecane posty

Jestem bardzo wysokim.24letnim chłopakiem.. Niestety od dziecka moja życiową bolączką jeśt brak urody-a raczej wyjątkowo brzydka twarz..nie chodzi o problemy z cera czy coś-chodzi poprostu o rysy..jestem osoba inteligentna.opiekuńczą.dojrzała.kulturalną.nikogo nigdy nie oceniam po wyglądzie.co w moich przypadku doświadczam bez przerwy.. Wciąż dane mi jeśt odczuwać to że jestem człowiekiem drugiej kategorii.. Ale przecież jak każdy pragnę być kochanym i kochać.. Mam w sobie serce które chce dla kogoś bić.. Przez to że jestem wrażliwa jednostka.bardzo przeżywam każdy dzień..bez sensu..bo życie ma sens.gdy kochamy.. Czy naprawdę dla dziewczyn brzydki chłopak powyżej 190cm wzrostu z mózgiem zamiast siana w głowie jeśt tylko genetycznym śmieciem niegodnym miłośći?

Większość?mam wrażenie że wszystkie..już nie wierzę że będę kochany..w tym życiu brzydki chłopak zasługuje tylko na ból i łzy..

wiem co czujez wiem jak traktuje sie brzydkich ludzi w tym kraju to okrutne i przedewszystkim przez ta okrutnosc i samotnosc trafilem do sychiatryka :(